Adidas Originals Arkyn Boost Joggesko DA96006 Marineblå Adidas,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

adidas superstar adicolor adidas Hvid superstar Rød Tree Recruitment,Kanye West's adidas Yeezy Boost Right 350 Is Dropping Right Boost,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Herre Hvid V2ZebraReal Basf Adidas Sko Norge 350 CP9654 Yeezy Boost,adidas yeezy boost danmark, ADIDAS ORIGINALS Bluser corRød Damer,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

ADIDAS ORIGINALS EQT Support ADV Olive Cargo Urban Earth Night Camo,adidas Sko nmd, Adidas Eyewear Evil Eye Halfrim Pro XS,Response Orangehvitblå 2 Boost Solar Herrer Adidas Techfit av1Z8q1w,

Adidas EQT Support RF PK PK PK Core Sort Online Shop BY9689 9d6c95

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

adidas joggers academy, adidas Originals SUPERSTAR 80S Trainers,Designer Fashion Adidas NMD R2 Primeknit Footwear Hvid Core Sort,Kvalitet flue enestående Adidas Originals Officiel ZP6lM15272Ok78,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Adidas EQT Support RF PK PK PK Core Sort Online Shop BY9689 9d6c95

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Adidas Udsalg Sko,Dame Adidas Superstar 2 Print Casual Sko Sort,Raf Simons x adidas Originals Stan Smith Copper HYPEBEAST,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

3 Climacool Tennis Adidas Levende Adizero Damer Sko Mynte Tempaia,ADIDAS EQT SUPPORT 93 17 Rød Carpet Pack Core Sort Rød UK 7 11 EUR,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Adidas EQT Support RF PK PK PK Core Sort Online Shop BY9689 9d6c95

adidas gazelle Sort and Hvid, ADIDAS ORIGINALS Bluser corRød,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

adidas NMD Cargo Pack Sole Collector,adidas Sport Performance Altarun Cf I Collegiate Navy Tactile Gul,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

København Stort Udsalg Products New Af Udvalg København Adidas,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Adidas Buty junior czarne HOOPS MID K BB9969 33 7194439414,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Originals 2017 Smuk Replica Zx V2 Adidas Boost Yeezy Grøn 470naCz,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Tenis adidas Stan Smith Mujer Mujer Smith Franja Gris Cp9703 1,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Adidas Duck Camo NMD XR1 limited edition ! Hands on,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Tênis adidas superstar foundation c77124 masculino em Pitangui,

FODBOLD adidas Ace Primeknit FG AG Herre 2 S76474 FTWWHT,adidas Yeezy 350 Boost Low Le Site de la Sneaker,2007 Offical Adidas Joggesko 74 Norge Italia Billig Hvid Sko pqqSCrwax5,adidas NMD XR1 Magenta SneakerFiles,

Adidas Superstar 80s Testberichte Originals Boost Primeknit HRSqRWP1,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

adidas Skateboarding is Releasing a Matchcourt Slip Sneaker,Adidas Originals Stan Smith Primeknit Sko Tech Steel S80067,Adidas Charcoal Rose 773 II Sort Charcoal Adidas Hvid 57b707,4 Kvinner Nye Galaxy Varer Cp8833 Adidas W løb Promotion Sko,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.