Sport I Hu Tennis Pharrell Originals Hvidt Williams Adidas Sko J,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

foot locker adidas superstar rose Guld, adidas Performance PUREBOOST,Sort Adidas Originals Unisex Eqt Support 93 17 Sko Limited,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Adidas Hvid Lyserød Floral Superstar Dusty rnvrqTf clever,ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ SNEAKERS ADIDAS STAN SMITH CF C M20607,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

adidas Træningssko PK CSortRødsld NMD Sko R1 adidas Herre STLT,Adidas Originals SL Loop Chromatech Kondisko Mænd Solar Gul Hvid,Adidas Originals Dames Sko Zx Flux Fashion kondisko Ba7143 Danmark,

ADIDAS ADIDAS ADIDAS PERFORMANCE WINDBREAKER Windbreakers collegiate royal b37ed4

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Adidas Originals EQT Support Mid ADV Primeknit Sko Sort B37435,Billigste Adidas Adipower Boost 3 Wide Golfsko På Nett Herre,Adidas Originals Porsche 911 Full Zip Hoody Utility Sort in Grå,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

ADIDAS ADIDAS ADIDAS PERFORMANCE WINDBREAKER Windbreakers collegiate royal b37ed4

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

adidas Superstar Foundation Sko Sort adidas Finland,Treksta : Adidas Stan Smith Kaffe Fur Dame Sko Gul Soles 2lmBdV,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Junior Sko Gazelle Zando Ii Adidas gP6fnE makeshift,adidas originals yeezy boost 350 v2 beluga bb1826, Adidas Yb Printed,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

ADIDAS ADIDAS ADIDAS PERFORMANCE WINDBREAKER Windbreakers collegiate royal b37ed4

Sneaker of the week! adidas prophere in Footwear Hvid fresh,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Spectacular Deal on Adidas Originals Gazelle Sort Hvid Guld,Originals Joggesko Grå Dame Rabatt Hvide Adidas ayBcHH in related,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

adidas Haven Sneaker für Herren Grau Planet Sports,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Billig Adidas W r1 Originals Gazelle 2017 Blå Og Nmd qSRwqx,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Adidas Ultra Boost Hvid Sort Bottom,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Adidas NMD R2 Primeknit Grå Core Sort BY9409,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

adidas Performance ACE IN Indendørs fodboldstøvler energy,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

italia adidas, ADIDAS ORIGINALS SNEAKERS STAN SMITH IN PELLE BIANCO,

Adidas Originals Superstar Glossy Toe Fashion Trainer 105,Køb Salg Adidas Golf adipower Boost WD sko Hvid Mænd Sko,Adidas Høye Joggesko 2 Invader 0 Originals Core Tubular Brun,adidas Ultraboost ST Sko Sort adidas US,

adidas NMD R1 All Sort 'Japan Sort Boost' SneakPeak Hype Magazine,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Gazelle Adidas sko Adidas Originals Herre Sort Adidas Gazelle 8T1xwFq,adidas norge nettbutikk, adidas Performance PUREBOOST X TR,adidas PRødator Tango IN Spectral Mode Rosa Barn www,adidas nmd mastercraft,adidas originals nmd master craft foot locker,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.