billige Adidas Climacool Revolution tilbud, 78% rabat med gratis,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Adidas Superstar,Dame Sko Adidas Originals Superstar Hvid,Adidas,adidas Damesko Altid billige online priser på,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Sko adidas sneakers de køb og salg Find den bedste pris!,Århus Adidas Pris Adidas Tilbud Starte En Fornøjelig Shopping Rejse,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Danmark Billige Herre Dame Adidas Outdoor Sko Tilbud Udsalg PUqY6P,adidas ultra boost stable, Adidas stan smith w hvid,adidas bser,ADIDAS ORIGINALS EQT SUPPORT ADV Sneakers core Sort BlåHvid,

Herre Adidas Stan Fragt Hos Smith Sko Sko Sko Originals Gratis Grå Lave fBrxBqw 42f035

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

adidas NMD XR1 Primeknit Rød BB2368 newb247,Adidas Dame Adidas Neo Baseline Sko Multi : billige adidas online,NOK625 Rabatt Originaler Adidas Eqt Support 93 17 Kjerne Sort,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Herre Adidas Stan Fragt Hos Smith Sko Sko Sko Originals Gratis Grå Lave fBrxBqw 42f035

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

adidas ultra boost sort sort grå j87519895t herre,adidas ultra boost,Herre Porsche Design Sport by adidas adidas Winter Trainer sko,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

adidas Originals EQT Support 93 16 Boost Pack HYPEBAE,Lyst Adidas X hombre Kolor para Ultra Boost en blanco Lyst para,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Herre Adidas Stan Fragt Hos Smith Sko Sko Sko Originals Gratis Grå Lave fBrxBqw 42f035

adidas Originals ZX FLUX 360 Sneakers Blåbird solar Gul ray,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Tencza Sko Originals adidas adidas Forhandlere Herre ADV Boot,Nettbutikk Adidas løbsko Climacool Herre 1 CxRpq,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Pk Joggesko Support Sko Eqt Herre Adv Ftwwhtftwwht Adidas qp7FxPZ,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Mænd Sko Til salg online adidas, Converse, Puma,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Altarun Fallvinter Adidas Ftwwht Cf 2018q3 K Sko Ba9420 tgpwaqg,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Pris BA7656 Sko Gazelle adidas Dame Distress Originals Kvinder Haze,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Billigste Herre Dame Adidas Originals Superstar 2 Casual Sko Sort,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Dame Originals Og Sko samba Hvide Tilbud Adidas aOdXqwX in,

adidas originals nmd r1 beige, adidas Originals FLASHBACK PK,adidas supernova glide boost 8 test, Adidas originals junior sko,adidas nmd triple Sort, Adidas danmark adidas nmd runner w pk,løbsko Sko Fortarun Performance Superstar Adidas Nøytrale wnfUqXxxT,

adidas originals zx flux adv tech, Adidas danmark adidas zx flux,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Reebok Adidas Originals Kollektion Online Udsalg i Danmark,Køb dame Sko Kvalitet Adidas Originals Herre zwFqKYA,Adidas Kvinder Billig, Adidas Kvinder Spar Op Til 80%, Adidas,canada adidas eqt adv herre blå 51781 d2980,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.