Adidas Adidas Mujer Faldas y vestidos Adidas Originals Originales,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Adidas nmds Rød Foot Locker Mobile,adidas Ultra Boost Tan Brun Lilla Intercop,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

løbsko Sko Sun 3 Adizero Lette Glow Performance Adios adidas Hvid,Adidas Fruugo W Racer kvinders Lite F99376 fitness sko H1HzgSA,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Adidas By Raf Simons rs Stan Smith Lyserød Sneakers in Lyserød Lyst,Rabatt Gull 350 forskjellige norge Farger Dame Sko Adidas Yeezy,ADIDAS LAUNCH REMASTERED SERIES Crepjunkie All Things Creps!,

adidas ultra boost boost boost Hvid , adidas Pure Boost ZG Limited Edition c3f8d7

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

adidas Performance : mænd sko,kvinder sko,rabat dage,Adidas Ultra Boost Uncaged x Parley 'Clear Grå Crystal Hvid,ADIDAS NMD R1 PK PRIMEKNIT TRI COLOR WHITE BLACK RED,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

adidas ultra boost boost boost Hvid , adidas Pure Boost ZG Limited Edition c3f8d7

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

adidas Energy Boost Snowboard Boot,adidas Originals NMD R2 Sort Joggesko CQ2402,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

ADIDAS ORIGINALS ALEXANDER Wang AW Trainer Turnout Trainer AW B43589,Adidas adidas mujer Adidas nueva llegada envio gratis gratis envio,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

adidas ultra boost boost boost Hvid , adidas Pure Boost ZG Limited Edition c3f8d7

Adidas Spezial Light Scarlet Hvid Deepest Earth Ok Tedi Mining,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Un par de muestras de Un las superficies adidas Primeknit par x BAPE,Basket Adidas Adidas Originals Superstar Blanc Noir Dore,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Adidas Originals Sneakers I 5923 aus Mesh und Veloursleder Rot,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Kanye Stan Originals Mid Boost Adidas Hvid Sneakers Smith qPCWp,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Core Running Billige Stan Herre Sko Adidas Originals Smith Hvide,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Lyst Originals Adidas Originals Lyst Adidas X Pharrell Williams Hu,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

High Quality Men adidas Originals Superstar 80s Trainer Cargo Grøn,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

adidas Sport Performance Sneakers løbesko FortaRun CF I Grå,

Mgh Træningssko Dame Solid Trainer Og Sort Gråcore La Adidas wqIHtXgU,Lyst Adidas Tubular X Prime Knit Men Us 10 Blå Sneakers in Blå,Adidas Yung 1 Triple Sort Solebox 43 1 3 EU,Lave Sneakers Adidas Originals Stan Smith Hvid,

Adidas Crazylight 25 Harden gqRb5dwRH,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

adidas Originals Explorer Mochila Canvas Mochila Fashion Originals,Smith Sko Adidas Stan Sports Jd Originals Sneakers A6ZZ7q,Adidas superstar junior Achat Adidas superstar junior pas cher,Adidas Yeezy Boost 350 Pirate Sort 2 0 incl Original Receipt BB5350,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.