2017 Adidas Y 3 Pureboost Crystal hvid Sko Til Salg Yeezy Boost,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

adidas originals Damskie Damskie Sneakers Pharrell Williams Tennis,ADIDAS PERFORMANCE MESSI IN Indendørs fodboldstøvler Blå,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

adidas Ace 16 PureControl Ultra Boost Triple Sort BY9088,adidas Deerupt Runner W Cq2911 Sneakersnstuff sneakers et,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Alexander Wang adidas Season 2, Drop 3 Collection Sneaker Bar Detroit,Adidas World Cup Away Kits: Ranked,adidas Originals SAMBA Sneakers Hvid Sort Damer low,adidas sko,

adidas adidas adidas boost xt, adidas Originals CRAZY Høye joggesko Dame Sko caec7f

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

adidas Lucas Premiere Primeknit Triple Sort Sneaker Bar Detroit,Yeezy Sko pris Ultra ved Sort God Adidas Boost Laveste 5qa4UX,Adidas Pure Boost 2 Finish Line Duramo 6 Core Running Sko,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

adidas adidas adidas boost xt, adidas Originals CRAZY Høye joggesko Dame Sko caec7f

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

adidas Gazelle Clear Sky Hvid Guld Metallic Footshop,Sneakers adidas Achat Vente pas cher,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Amazon Adidas Springblade India Sko Springblade Adidas wYqpHnn8xZ,Promo Harga Adidas Originals Campus Stitch And Turn Sko Update,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

adidas adidas adidas boost xt, adidas Originals CRAZY Høye joggesko Dame Sko caec7f

Sort Adidas Sko 2016 Alcala Nmd Ba7252 Rød Pk R2 amp; wAqAOaR in,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

adidas Stan Smith Sneakers Sort,Adidas Sko 2017 Dame Herre Adidas Equipment Support 93 16,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Los Sneakers K Originals Kvinder Til Adidas Angeles Store Sko Sort,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

2018 Billige Adidas Superstar Dame Salg Diny308,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Originals Jeremy Camo Laden amp;herren Wings Adidas Damen Scott 8wz7aq,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Save Sneakers Hvide Dame Adidas 31 Billig Gazelle Udsalg TqdqwY,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

adidas Men Originals Sko adidas Thailand,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

adidas performance pure boost zg trainer træningssko BlåHvid,

Adidas Galaxy 2 Trænere Sko Kvinder Sølv 326400,ES:Danmark Sko0937,Unisex D M US 2018 17 Adidas TS Pro Model Team Basketball,Adidas Sko for every state Business Insider,Reebok Adidas Originals Jeremy Scott Udsalg Online, Billige Reebok,

Adidas Superstar II Snake s84873,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Køb adidas sko i 40 online på,adidas ultra boost test, Adidas danmark new herre adidas ultra,Tilbud Herre Adidas Ultra Boost Wool Sko Grå Olive Hvid,Ny Brun Købe Los Mænd Adidas Originals Angeles Sko H6qd16zx boat,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.