Ny Stil Særlige Counter Garanti Nike Free v5 dame, Århus Online,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

ekte nike sko på nett norge, Nike Roshe Run Vævet Herre Sko Alle,Sko, Hvid, aztec, tribal pattern, nike roshe run, nike roshe one,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Nike Air Max 95 EM Kvinder Sko Hot Lyserød,reebok sko online,god,Engroshandel Prisen Er For Udsalg I København Nike Herrer Sneakers,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

High Quality Nike LeBron Soldier XI Drenge Basketball Sko Nike,nike air force vandresko forhandler,CHF96 Nike Air Zoom Pegasus 34 Frauen Himmel Blau Rosa Schwarz 36,

nike free nike tilbud sko, mænds nike shox r3 r3 r3 sko Hvid Sort, nike c37679

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

nike free sko online ,Stikkontakt Laveste Pris Rabat nike free,Nike Roshe Run Hyperfuse vent air Design selv NikeiD,Nike performance air max fury neutrale løbesko midnight fog multi,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

nike free nike tilbud sko, mænds nike shox r3 r3 r3 sko Hvid Sort, nike c37679

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

nike sko baby billig, billige nike air max 95 dame løbesko,Nike Air Force 1 High Flyknit University Rød Sneaker Freaker,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Free Zwzrq5b Salg Nike Flyknit Transform Performance Billig Run 05qpF,nike free run damen Lyserød, Billig Nike Air Max 1 Em Herre Sko,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

nike free nike tilbud sko, mænds nike shox r3 r3 r3 sko Hvid Sort, nike c37679

Nike air max 90 hvid lyserød dame,nike huarache run,nike huarache,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

LL926041 Air Max rea Nike Blazer Mid mitten Mocka Suede,Nike Air Max 90 Hyperfuse Country Camo sneakers on feet Sko,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

løbsko Run Air Sortrød Nike Free Herre 95 Sneakerboot 2 Max XARnfqwx8S,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Nike Flyknit Træner Herre Gul Sort,nike free Blå,nike air max thea,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Billige nike free og 2014 anti fur herre sko sort rød,nike free,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
NIKE SHOX NZ Premium Sort Hvid Wolf Grå Chrome SZ 10 536184 100,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Max Girly Sneakers Nike Air Pictures,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Nike Løbesko Dame På Nettet Nike Air Zoom Structure 21 Shield Blå,

Kvinder Nike Air Max 2010 II Sko Hvid Grå Rød,nike free outlet,Asics Nike Free Dame Udsalg i Danmark Asics Nike Free Dame Gratis,Nike Nike Roshe Run Mesh Lyon, Nike Nike Roshe Run Mesh Outlet,Shop Online Nike Air Max 97 Sølv Hvid Rød Herre,

Nike Dame Fritidssko Sko nettbutikk,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

NIKE STEFAN JANOSKI MAX MID L SHOE BLACK ANTHRACITE,nike basketball,Købe Nike Air Max Audacity 2016 Basketballsko Herre Rød Udsalg,Nike Nike Sko Nike Air Max Tailwind 8 Men Retailer UK Nike Nike,Nike Free RN Distance 2 Hyper Turquoise Grøn Glow Lava Glow Hvid,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.