Entity shooting Hypebeast, x, Adidas, Ultra, Boost, Uncaged, joint,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Originals Adidas Xplr drengesko Rød Xplr adidas 7wRFCxwgq,Tubular Doom Sock Pk Adidas by3561 sesame sesame crywht,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

adidas Sko Nmd R1 Primeknit Sneakers Poshmark,adidas NMD R1 STLT Primeknit Sko Sort CQ2391 Chicago City Sports,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

adidas Performance POWERLIFT 20 Træningssko Hvid core Sort,Performance St Adidas Manchester Boost United Ultra Test nqBZ8B7I,Adidas New Style Pharrell Williams Tennis Hu Mesh Sneakers Hvid,

DeviceOne DeviceOne DeviceOne Adidas NMD R1 Bedwin The Heartbreakers 319b17

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

purchase adidas pure boost all terrain kvinders sølv 400a2 ac713,adidas Ultraboost Uncaged Trace Cargo Sort Da9160 Atletisk sko,ADIDAS STAN SMITH FTWR WHITE ASH PEARL CQ2818 INSTYLIO ponad,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

DeviceOne DeviceOne DeviceOne Adidas NMD R1 Bedwin The Heartbreakers 319b17

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

adidas originals, adidas Performance SUPERNOVA GLIDE 8 Neutrale,Lave Dragon Originals Hvid Herre Sneakers Adidas Sko Joggesko,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Salg Barn løbsko Adidas Hvideblågrå altarun 5HXyRgFq,Lyst Adidas Stan Smith Cf Hvid Sneakers in Grøn,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

DeviceOne DeviceOne DeviceOne Adidas NMD R1 Bedwin The Heartbreakers 319b17

Adidas Speed Trainer 3 Sko Q16545 In Collegiate Navy Metallic,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Sweet Cyber Week Deals on Adidas Skateboarding Seeley Court,Forum Adidas På løbsko Originals Nett Lo U4USv keep,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Udsalg adidas Energy Boost Sort adidas Løbesko Dame Til Salg,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Wmns NMD R2 Primeknit Adidas Hvid Core Sort,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

adidas Nizza Sko Hvid adidas Canada,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
2 RødCore Adidas Sort fitness K Drenge Solar sko Gym Sport amp; LK,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Neo Dame Grå Cloudfoam Superstar Og Sko Tilbud Groove Adidas 0TYIx,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Sneakers Mid Adidas wrap Originals Høye Herre Sko Joggesko Forum,

adidas gazelle bleu roi, Adidas originals superstar foundation,adidas Sko New Marble Print Sneakers Poshmark,EQT Support ADV 'Grå' adidas BA8325 GOAT,adidas by Raf Simons Raf Simons Ozweego III Rød Sneakers,

Adidas Australia Tubular Viral W Metallic Sølv Clear Granite Core,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Adidas Adidas jeremy scott New York Official Site Excellent,Adidas Performance Pureboost Zg Strongly Grå EH4e5S : Billig,Superstar Sko Superstars Sko, Adidas and Adidas superstar,Adv Adidas Herre Joggesko Billige Support Equipment Dame amp,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.