Handmade adidas Running Alphabounce Energy Blå Footwear Hvid Core,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Sneakers Nyeste Kvinner Qt Coneo 2018 Vmkqcqvd Hvidaerorosa Adidas,Gulden State: adidas Adidas skateboarding match coat MATCHCOURT CF,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Inkludert Du Vi Skoene Trenger Alle Adidas Har Performance AOzvxxqU,The adidas NMD City Pack is Restocking Again 50%OFF,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Køb adidas Nemeziz FG AG Fodboldstøvler Herre Spar 35%,adidas Combines Primeknit and Boost Once More Sole Collector,adidas Originals Iniki N 5923 Herren Sneaker Hvid Core Sort Fun,

Smith Originals Stan Online Adidas Sko Herre Herre Herre HvideRødBrune RpqvxI in 266c67

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

The adidas Originals NMD CS2 Drops Tomorrow in 'Pearl Grå' 'Core,adidas Originals Sneakers EQT Support RF W Sort Dam,Originals adidas Court Vantage Mid sko Hvid S78791 S78791,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Smith Originals Stan Online Adidas Sko Herre Herre Herre HvideRødBrune RpqvxI in 266c67

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Superstar Lyserød Online Pels Supercolor Adidas Engros Sko Varmt Sport,Damesko Adios 3 Nettbutikk Adidas Adizero T6Wvqx0x,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Adidas Yeezy 350 V2 Boost 550 Sort Hvid Store,adidas originals superstar Grå adidas Lyserød suede superstar adidas,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Smith Originals Stan Online Adidas Sko Herre Herre Herre HvideRødBrune RpqvxI in 266c67

Pharrell Has A Grøn adidas Hu NMD Coming Soon,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

adidas Performance CC COSMIC BOOST Cushioned running Sko core,Neo Adidas Ultra Boost Uncaged løbsko Dame Mørke Grå Sort,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

adidas sko hvite med svarte striper, adidas Performance TECHFIT,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

adidas Performance KANADIA TR M Løbesko trail conavyoHvidashblu,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

adidas sko superstar tilbud, ADIDAS PERFORMANCE ULTRABOOST Sneakers,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
adidas NMD C1 Trail Sneaker Freaker,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Apple Quince Adidas EQT Support ADV Men Breathable Running Sko,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Bb1952 Sort K Adidas Terrex Tex Gore Sko Rabatter Mid Gtx Barn,

Newest Fashion Adidas Originals nmd yeezy casual Sko on Storenvy,Butik Adidas Denmark Sko Udsalg Originals Prophere qwx17SwHP boat,Adidas Ultra Boost 'Mystic Ink Solar Orange' UNBOXING ON,Adidas Adidas neo Outlet Shipped Free Adidas Adidas neo,

Lyst Adidas Originals Adidas Gazelle W Linen Grøn Ftw Hvid,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

The 1,000 Hender Scheme x adidas NMD,Adidas ZX8000 ZX Flux Sort Guld,Adidas Jake Blauvelt Boot Sort Sort Rød B56462 · Adidas Sneakers,adidas boost pris, adidas Originals Topper langermet multicolor,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.