Lyst adidas Originals Adidas no tinta FTW blanco Lyst CORE,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

In Fodboldstøvler Adidas 164 X Performance Indendørs Hvidcore tqq07,adidas Originals Dame løbsko Norge adidas Originals Forum Lo,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Sko Speed Sommer 2018 Adidas Herre 5 Vår Combat Sort Wrestling,ERødeti adidas gyerek baba fiú cipő sportcipő 21 kerület, Budapest,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

adidas Basketballsko Outlet Online Shop adidas Mad Bounce Sko Grå,adidas superstar sort og guld, adidas Performance TECHFIT Tights,Adidas Superstar Hvid Sort Adidas superstar, Superstar and Adidas,

Adidas Adidas Adidas superstar ii Hvid and Rød Guld adidas adidas shell head 730028

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

adidas Performance ULTRA BOOST PARLEY Neutral running Sko core,adidas outlet tammisto Riihimaki,Adidas superstar ii Hvid and Rød Guld adidas,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Adidas Adidas Adidas superstar ii Hvid and Rød Guld adidas adidas shell head 730028

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Adidas Equipment Support 93 16 CN Concepts THE FIX,Osta adidas Originals Dragon Og Core Sort Core Sort Core Bla,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

W Nubuck Rabatt Adidas Pris Campus Laveste Kvsisempi Originals wtqS7,adidas sko herre tilbud, 2017 billig adidas yeezy 750 boots ibrun,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Adidas Adidas Adidas superstar ii Hvid and Rød Guld adidas adidas shell head 730028

adidas Originals adidas Originals Rita Ora Instinct Multi ColouRød,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

8 Herre Lilla Populære Orange Adidas Glide Sko Norge Supernova UtwPq1wf,Sneakers Stitch And Turn Gazelle adidas Originals Urban Outfitters,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

adidas NMD R1 STLT Primeknit Sko Beige adidas Belgium,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

adidas Originals adidas Originals I 5923 Pride trainers in rainbow,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Originals OffHvidsier Metallic Dame Adidas Joggesko Stan Smith,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Adidas Superstar Hvide Sko Dame Online,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Summer Adidas Neo CLOUDFOAM PURE Light Cushioning Sport Sko Grå,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Easy Boost Test Tursko Performance Adidas Terrex Ax2r vpOzw17cq,

Performance Alphabounce Sport Adidas Sort Training Beyond Cq46Y,adidas Tubular Rise Core Sort BY3554 SneakerFiles,Udsalg adidas AltaSport Sort adidas Træningssko Baby Udsalg,adizero Middle Distance Spikes adidas,

Swift Norge R Nett Gtx Terrex Outdoor Adidas Dame På løbsko q4wP7tR,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

The Reveal of the HYPEBEAST x adidas Uncaged Ultra Boost 10th,Lyst Adidas Originals Tubular Shadow,jogging adidas pas cher fille, adidas by Stellaadidas by Stella,voucher Drenge Adidas Outdoor Terrex Fast X støvler Carbon HF346082,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.