Adidas Originals By By By Pharrell Williams Pw Hu Holi Stan Smit,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Adidas Originals Stan Smith Maroon Ftwr Hvid S80028 sneakerhead,Whazz In The Box?!? Adidas NMD CS1 GTX PK Hvid Sort Unboxing,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

adidas treningsbukse, adidas performance yvori joggesko semi,Det nyeste adidas js metro attitude hi unisex hvid ifu340067,adidas,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Køb Adidas Yeezy Boost 750 Online : adidas Danmark,Excellent Quality Adidas EQT Support ADV Primeknit Sort Hvid,Adidas NMD City Sock CS2 Primeknit PK Core Sort Core Sort Shock,

adidas superstar Gulden Gulden Gulden rose, adidas Performance MESSI IN 2de515

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Adidas Nmd R2 Boost Runner Primeknit Grøn BB2909,shopping adidas eqt boost kvinders svart 14e68 f9c9b,adidas originals zx flux mesh sneaker onix Sort sneakers for australia,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

adidas superstar Gulden Gulden Gulden rose, adidas Performance MESSI IN 2de515

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Adidas Stan Smith M20327 All Triple Sort,Adidas Jeremy Scott Wings : Billige Adidas Sko til Dame og Herre,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Mænd Kunststof tekstil adidas Performance PUREBOOST Neutrale,Adidas NMD Racer Primeknit Rosa CQ2442,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

adidas superstar Gulden Gulden Gulden rose, adidas Performance MESSI IN 2de515

adidas Originals SUPERSTAR 80S PRIMEKNIT Sneakers Hvid core,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Kvalitet eksporteres til ADIDAS Dame Stan Smith Running Hvid,Dame Duramo 7 Norge løbsko Adidas Sort IFqCw,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Med Sorte Hvide Originals Sko Striper Adidas Superstar 80s EFqw6pZt,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Officials men adidas Originals COURTVANTAGE Trainers Hvid core,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Adidas x Sneaker Dreng x Wish ClimaCool 1 PK,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Andre I Danmark Sko Nike Adidas Andre Sko Nike Adidas Herre Tilbud,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

closeout adidas tubular shadow kvinders sort e9973 23cc7,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

adidas ZX Flux ADV Virtue Sock W Olive Cargo Core Sort Shopin,

Trail NMD PK WM adidas Sko Joggesko CSortFtwwht Herre adidas,adidas superstar grise et blanche adidas yeezy 350 v2 prix yeezy,Adidas Merchandise Dame Aanzienlijke Sko Superstar Originals 7H5dxYw,Adidas Original Tubular Doom Sock PK Primeknit BY3559 Retro Sko,

adidas Stan Smith Trace Cargo Sneakers Cool Material,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Big Savings on adidas textile stan smith Grøn Hvid summer casual,Men Busenitz Adidas Grå Dark Sko c76860 C76860 Rød Skateboard,By Kolor Adidas Calzature Saldi Running Online Sneakers wqqBt7x at,adidas EQT Support Ultra Primeknit Materials Hvid CQ1894,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.