Sorthvitt Adidas Skytop Salg fabrikkutsalg adidas Beckham Sko Norge,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Adidas Originals Sko Joggesko Udsalg Vintage Gazelle wq8z0p vision,Sort no Xpose Pure GetinspiRød Boost Adidas CwqtF7x,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Lave herre Originals Ultra Boost Adidas Carbon Sneakers Uncaged,Adidas Originals EQT Equipment Support 93 17 Boost BZ0583 Lyserød,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Hvid Adidas Originals Unisex Gazelle Sko Retro Sneakers Vintage,Exceptional Gazelle Onix Adidas Originals Hvid Guld Metallic Unisex,adidas Sko New Tubular Runner Sort Hvid Sneakers Poshmark,

Score Big Cyber Week Savings Savings Savings on Adidas By Stella Mccartney Pure 9add2e

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Adidas Adidas Barricade Outlet, Adidas Adidas Barricade Lyon, Prix,Adidas Messi Fodboldstøvler Copper 16 3 Indendørs In Performance,CC McCartney Nøytrale løpesko Hvidsolid adidas Stella by SONIC,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Score Big Cyber Week Savings Savings Savings on Adidas By Stella Mccartney Pure 9add2e

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Adidas Originals : Aviator Grå Sunglasses Benetton BE941S I2,Achat ht65vy wdqj5 basket adidas superstar vulc adv suede noir,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Tubular com Cdon Adidas Sort Sko Originals UpXpf repertory,Adidas Udsalg Sko Spar op til 57% lige nu Super Bazar,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Score Big Cyber Week Savings Savings Savings on Adidas By Stella Mccartney Pure 9add2e

Pharrell Williams x Adidas NMD Boost Human Race Orange Sort For,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

ADIDAS STAN SMITH CF C M20607 kolor BIAŁY od 101,99 PLN! Kultowe,Adidas Stan Smith Platform BY2970 Lyserød Hvid Increase Sko For,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Adidas Basketball Online 2018 Marinen Herre Crazy Sko dqqxwaY,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

PHARRELL X ADIDAS NMD HUMAN RACE YELLOW @SCOOP208 4K,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

adidas Originals Forum Low Trainers Urban Outfitters UK,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Adidas Yeezy Desert Rat 500 Utility SortF36640 Real Boost3,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Dame Adidas Gråhviteclear Solid Lgh Granite løbsko Haven wqqCH,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Pharrell's Next adidas Originals Collection Is Revealed,

Laveste Adidas løbsko Gum Munchen Pris Collegiate Marineblå,Adidas Sorthvitcharcoal core Skateboarding Grå Solid Seeley,X 38 Pointure Bonpoint Superstar Neuve Adidas qvCP77 at,Lyserød Sneakers Lave Awxxszl Originals Dame Tilbud Gazelle Adidas,

Mænd Sko Outlet Retro Online København Adidas Tilbud Drage a8xvwqn6n,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Schlussverkauf Adidas 'schwarz' X PLR PLR X SkoOriginals Frauen,adidas Sko Superstar Grade School 45 Poshmark,Autentiske Adidas Stan Smith sko Sort Originals Kvinder Sko,adidas Performance ADIPURE PRIMO Træningssko ray Blåbold Blå,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.