nike zoom lebron v Sko Sort Hvid,basketball Sko vs,newest,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Køb Billige Nike Tennissko Dame Nike Zoom Cage 3 Hvide Sort Sølv Metal,Nike Free Løbesko Sølv Grå Neon Dame,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Fin Design 2018 Salg Norge Nike Flyknit Roshe Run Herre Charcoal,2011,2015,2017,2013,2016,2014,2012 Dame Nike Air Jordan 1,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Pro:Direct Soccer US Nike Soccer Sko, Nike Mercurial Vapor, Nike,Norge Rød Dame Tailwind Sko 8 Nike Air Sort Max PnCBCF,Harga Sepatu Bola Nike Hypervenom Phantom Iii Df Laser Orange Fg,

Å Eie Nike X Kim Kim Kim Jones Mercurial Superflyx 6 Elite Tf Sko Høy e5466d

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

PRESTIGE Multicourt sko HC Performance gridiron Nike ZOOM AIR,Retro Rabatt Gutt Sko Air 1 Flyknit Jordan Nike Høye nUT8EZU,Køb dit par Nike Mercurial Vapor og Superfly 360 støvler på,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Å Eie Nike X Kim Kim Kim Jones Mercurial Superflyx 6 Elite Tf Sko Høy e5466d

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Nike SB Paul Rodriguez 9 CS Sort Hvid Skate Sko 3jc07Gitd,Nike Mercurial Superfly VI 360 Elite FG Top Cleats Rød Guld,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Billige nike free løbesko dame sort online butik stikkontakt,Nike Air Zoom Vomero 10 Damen Notary Chamber,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Å Eie Nike X Kim Kim Kim Jones Mercurial Superflyx 6 Elite Tf Sko Høy e5466d

Nike traeningssko kvinder sko, sammenlign priser og køb online,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Køb Nike Sko til Drenge Online Sammelign køb,Nike Air Max 1 Premium Retro sko til NO,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

nike reax run 6, 100% Sant Nike Free Tr Fit 5 Sneakers Dam Sorta,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Nike Mercurial Superfly 360 Elite Ag pro Rabatt Sort Hvide Oransje,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Buty damskie Nike Air Max 90 Mesh 724824 013 7209237545,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
2015 nike fodboldstøvler hypervenom phantom ag sort orange,løbesko,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

4 Sort Nike nike Gs Retro Rød Sko Air Kvinders Jordan Basketball,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Nike Mercurial Superfly 6 Academy MG Rising Fire Bordeaux Grå Rød,

jordan Sko online, Nike Air Jordan 9 IX Hvid Sort True Rød 214,Billige Asics Løbesko Asics Danmarks online, Nike Free V4,Men39s Nike DriFIT Basketball Tee Dark Lyserød BasketballTips,Nike Fodboldstøvler Str 38 Sportsudstyr nyt, brugt og leje på,

Verdens Dyreste Fodboldstøvler Køb Billige Nike Mercurial Vapor XI,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Billige Nike Md Runner 2 Tilbud Danmark,Casual Sko Dame Sort Hvide,Salg På Metcon Dame Chrome Nett Dsx Tilbud Nike Træningssko Flyknit,Nike HypervenomX Phantom III Academy TF AH7279 081 Sammenlign,Ventilation Nike Air Max 97 Ultra '17 HAL Sort Medium Olive Light,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.