Witte NIKE Sneakers COURT BOROUGH LOW MEN 68042,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Nike Air Force Low Sort Shiny Sølv Grøn Glow Qeqi Scale Width,RARE VINTAGE NIKE Air Max 97 sz Rød Sort Grå 98 atmos 1 b,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Nike Blazer Low SD in Coral Stardust and Igloo HYPEBAE,Nike Lunar Force 1 Lthr University Rød Sort Herrer,Nike Air Max,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Kvinder UK Nike Benassi Duo Ultra Slide Slides Ghost Grøn Hvid,Nike Air Presto,Nike Presto aire mediados mediados aire de utilidad,UWGF5501263 US Men Nike Internationalist Gpx Running Sko Space,

Nike Wmns Free RN 2 Hvide Hvide Hvide Hvide Sort Dame Sko Butikker, Nike 7b486a

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Nike Air Huarache Ultra BR Triple Hvid Sneaker Bar Detroit,2017 Norge Nike Shox NZ Dame Running Sko Hvid Wolf grå Sort,NIKE Air Max 97 AOP Sneaker jetzt bei SNIPES,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Nike Wmns Free RN 2 Hvide Hvide Hvide Hvide Sort Dame Sko Butikker, Nike 7b486a

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Nike W Air Huarache Run SE Rose Guld 859429 900 w 2018,Rødusere 50 Salg Camo Sko Herre Nike Hvid Trainer 2018 Nrg Free wffOzxn,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

new style nike air force 1 kvinders gul 63bf3 6686a,NikeCourt Flare 2 Hard Court QS tennissko til DK,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Nike Wmns Free RN 2 Hvide Hvide Hvide Hvide Sort Dame Sko Butikker, Nike 7b486a

Nike SB Blazer Zoom Low GT, New Jordan Sko 2019 Free Shipping,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

NIKE Sko AIR ZOOM VAPOR X CLAY,Buty sportowe Nike Air Max Thea 599409 020 r 38 6797496158,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

nike briller Prissøk Gir deg laveste pris,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

THE 10 CLOSEST Hotels to Nike Portland TripAdvisor Find Hotels,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Spesielle Helligdager Salg 2019 Nike Air Max 90 Dame Bright Jade,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Nike Nike dame Nike free run+ 2 Grønland, Nike Nike dame Nike free,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

billig nike free ,Spar Op Til 70% nike free løb lysegrøn Ægte,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Nike Stock Soars by 6 Billion USD Following Kaepernick Campaign,

Nike Mercurial Vapor XII CR7 PRO FG Azul Branco Dourado Nike,Nike Air Zoom Pegasus 33 Damen Laufschuh hellgrün blau im Online,nike free run v4 salg, Køb Nike Air Max 90 Dame Orange Rød Sort,Nike Air Max Flair Rød + Gul European Exclusive,

Nike Nike Sko Nike lebron 13 low UK, Nike Nike Sko Nike lebron,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Nike Air Force 1 JDI Premium GS Sort AO3977 001 kúpiš u,nike fodboldstøvler størrelser, nike free run 2 mænd sort hvid gul,Køb Billige Herre Nike Air Max 270 Sko Hvid Sort Hvid AH6789 100,nike air max tavas photo Blå, Billige Nike Lunarglide 4 Kvinder Sko,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.