Superstar Sneakers Adidas Cool Boost Sort Triple 7gUUdqna,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

adidas Sko Very Nice Poshmark,classic backpack Everest,Adidas,Herschel UAE,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Invader løbsko Adidas Billig Tubular Herre løbsko d0wRRExX,Adidas Originals Iniki Runner Solid Grau Turbo Rot Gummi BB2098,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

adidas superstar Sko Lyserød, adidas Performance TERREX TRAILMAKER,Bape UNDFTD adidas Superstar 80s SneakerFiles,Rare popular adidas STAN SMITH GUM PACK S80021 Exclusive Deals,

Adidas Gazelle Herre Herre Herre løbsko Clear Sky Hvide Gull Met Adidas 5b38ef

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Nok657 Kvinners Islilla Støtte Sko Rabatt Originaler Eqt Rf Adidas,Halówki Buty Adidas X Street 44 2 3 7499303343,Adidas originals X plr Junior Rose pas cher Achat Vente,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Adidas Gazelle Herre Herre Herre løbsko Clear Sky Hvide Gull Met Adidas 5b38ef

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Sko Casual 527999WBSM Superstar Adidas Adidas Billige Online 4apS1wqxF,Adria Ps 3S W by Adidas Originals Hvid Sarenza UK Your,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

adidas Futurecraft Releasing at Solebox Footwear,adidas by Stella McCartney UltraBOOST X Sneakers Products,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Adidas Gazelle Herre Herre Herre løbsko Clear Sky Hvide Gull Met Adidas 5b38ef

adidas Originals STAN SMITH BOLD Joggesko core Sort offHvid,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

adidas originals trainers Hvid, Adidas Crazy Light Boost Sorta Grå,Utendørs Sonic Hvidtech Tennissko Attack Performance Adidas wTS1Iq,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

adidas originals Zx Flux Infant Trainers,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Adidas Energy Boost 2 Mænd hvid kulstof lys scarlet Løbesko Sko,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

adidas runner nmd, adidas Performance DFB GERMANY Sports shirt dark,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
adidas Performance WARRIORS Fanartikler BlåGul Hvid Herrer,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Superstar Sko Adidas Originals Hvid Sneakers 221038 I nBFt65xF boat,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Adidas originals Basket Adidas Stan Smith Gtx pas cher Achat,

Herre Adidas Online Sko Originals Billig Salg HwqUZ77In rescuer,Lyst Adidas Originals Iniki Sneakers in Blå,Sko Sneakers Sportsko adidas Originals Superstar Foundation Cf I,adidas nmd xr1 s32216 Avrupa Tv Center,

Køb adidas PRødator 18+ SG 'Deadly Strike' til Herre i Blå Spar 39,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Mintice Dragon Barn MintHvid Joggesko Originals Adidas Shock,Buty damskie Adidas Originals kupuj tanio z,Low Rød 350 Casual Sko Lifestyle Hvid Slim Cut Adidas So49799204,Ne ratez pas les nouvelles skate Sko Adidas Skateboarding Lucas,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.