Nike shox : Zen Cart!, The Art of E commerce,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Fodboldstøvler Magistax Ic Performance Nike Opus Indendørs Ii nqUYn8x5,Slitesterk Nike Performance Kvinne AIR ZOOM PEGASUS 34 Nøytrale,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Lys Net Free Run Grå 0 Barn Sko 9342 Nike Sort 3 V2 Liten zvwBSxSq,I Shop NIKE APAVI ROSHE ONE BLACK ANTHRACITE SAIL S16 BANGBANG,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Nike Nike mænd Nike air force 1 mid Billige, Nike Nike mænd Nike air,netherlands billig nike huarache ultra herren silber d6196 4a495,Dame Nike Billigste Joggesko Paramount Dame Nike Joggesko Tanjun,

Nike Sko På Tilbud Nike Air Force 1 Ultra Ultra Ultra Flyknit Lave Blå Sort 6d9b6e

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Happiness Nike Roshe Run FIFA World Cup Russia 2018 Lyserød Hvid,Nike Zoom Pegasus 34 Shield Herre Grå,NIKE Air Monarch IV Hvid Sølv 416355 102 Cross Training Sz 14 4E,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Nike Sko På Tilbud Nike Air Force 1 Ultra Ultra Ultra Flyknit Lave Blå Sort 6d9b6e

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Check Out These Hot Deals on Nike Air Zoom Pegasus 35 Elemental,Nike KD 6 Mambacurial 589424 108 Durant Sko Nike KD VI 589424 108,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Nike Air 2 Strong Retro Healthcare IT News,nike lebron XI 11 Archives Le Site de la Sneaker,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Nike Sko På Tilbud Nike Air Force 1 Ultra Ultra Ultra Flyknit Lave Blå Sort 6d9b6e

fodboldsko nike mercurial, Mænds Nike Air Max 87 Sko Hvid Grå,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Nike 2018 Air VaporMax Flyknit Explorer Sort Guld Running Sko Nike,Besøg Nike Free 2015 Herre Løbesko Sort Reflekterende Sølv Ren,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Nike FI Bermuda Tilbud Billige Nike Sko På Nettet,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Nike Inflict 3 Deep Royal Hvid University Rød Wrestling Sko,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

SF Air Force 1 High 'Total Orange' Nike AA1128 800 GOAT,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Buty Nike Air Force 1 Flyknit W 39 818018 802 7175413695,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Fashion Spring Summer produkt Nike Performance ZOOM WINFLO 3,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Hvid Bobcats Sort 2017 Sko 10 Dame Nike Herre Air And Jordan Retro,

Nike Air Zoom Pegasus 32 Bright Citrus Violet Frost Fuchsia Glow,Nike Wmns Air Max 95 LX Cide Brun AA1103 200 IMPACT PREMIUM,nike air max thea billigt, Nike SB Eric Koston Mænd Khaki Hvid Sko,Les 10 meilleures Nike Air Max en soldes Le Site de la Sneaker,

Nett 97 Max Air Nike Rabatt Sko På Billig Salg zFxXEqwES,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

SEPATU BOLA NIKE MERCURIAL SUPERFLY HYPERPINK FG RC90 SPORTSHOP,Soldes ! Catalogue Nike Performance by Roger Federer bleu Tous les,2017 Nike CV9302609 Superfly Running Hvid Dame Shox R4 Sko HUwdqS,Lunarglide 6 Herre Sko Kampanjer Fur Anti Til Nike Billig Slutt,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.