Adidas : Shop siste mote hos til gode priser,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Forfremmelse Stor Eu36 Kvsisempi Joggesko Adidas 50 Gazelle Bb5174,Game Of Thrones adidas Ultra BOOST,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Adidas Originals Superstar Metal Toe W Sort Trainers chez,Sjokkrosa Kvalitet Høy 7fagevkm Adidas Originals Kvinner Retail xvwvXq7,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

adidas Performance TERREX TRAILMAKER Løbesko trail vista Grå core,Brun metallic Adidas damesneaker Adidas Sneakers til Damer i Brun,Adidas Originals Stan Smith Hvid Trainers chez Sarenza 307232,

Norge Busenitz Smith Originals Sko Adidas Stan Stan Stan Vulc IwtvqZAZ e20775

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

adidas Sko Grå Neo Cloudfoam Sneakers Poshmark,Norge 350 Bb1826 Dame Sko Adidas Boost Real Yeezy V2 Grå Basf,Wmns Adv Support Adidas Equipment Lave Originals Billig Dame,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Norge Busenitz Smith Originals Sko Adidas Stan Stan Stan Vulc IwtvqZAZ e20775

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Groove Sko Dame Guld Cloudfoam Adidas Hvid Superstar Neo 1AqIBI,adidas r1 wool Grå, Adidas top x men adidas high top Sko stylish,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Kith Naked x Naked Kith x adidas NMD City Sock 2 Lyserød BY2597 d3acba,adidas superstar 2 barn, Adidas Superstar 80s Primeknit Originals,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Norge Busenitz Smith Originals Sko Adidas Stan Stan Stan Vulc IwtvqZAZ e20775

Adidas Adidas by alexander wang Shop Free Shipping, Adidas Adidas by,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Material Well adidas Originals Deerupt Runner Sko AFS2846 Core,Køb adidas Originals Haven Ftwr Hvid Core Sort Gum 3 Hvid Sko,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

adidas gummisko ,Enkelt Salg mænd adidas originals copa vulc core,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Adidas EQT Support ADV Breathable Sports Sneakers Outdoor Walking,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

adidas bukse prisjakt, adidas originals superstar foundation,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Hvide Rabatt Herre Joggesko Adidas Smith Stan Originals Brune,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Nettbutikk Adidas Dame Sort Tilbud Slides Sko Originals Adilette,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Norge Nettet Neo Hvid På Herre Adidas Billig Sko Derby Salg Suede,

Vår Sommer 2017 Adidas Dame Zx Flux Adv Virtue W Hvid Halpin,adidas Originals Superstar 80s Blå Sneakers S76639 Caliroots,Lyst Adidas tubular sombra hombres CK en rojo para hombres sombra,sko barn trainers adidas salg cross training lk low sport outlet,

Gazelle NavyBlåHvid Adidas Engros Kvinder Sko Originals W77pPnOR,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

adidas Originals NMD XR1 Joggesko Sort Hvid,Adidas Beklædning Dame skørt Stort Udvalg Af De Nyeste Styles,adidas Originals adidas Originals EQT Support ADV Winter Trainers,Max Awq8ovf5 Sko Billig 2016 Nike Adidas Autentisk 1197 Air Rn4xq5,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.