Nike Air Vapormax Sort Grå Billige,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Nike air max tn i unikke grøn sort herre,nike air max 90 essential,Norge Sko Nike Air Max BW Ultra Dame Trainers in Blå AFR700798,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

583kr Rabat Originaler Nike Flyknit Air Vapormax 2018 Kvinders,2017 Dame Sko Superfly CV9302609 R4 Running Hvid Shox Nike 7dxwTwHO,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Nike Air Jordan 1 X OFF WHITE All Hvid,Nike Zoom Hyperdunk 2011 Supreme Treasure Blå Metallic Sølv,280a air max 90 hyp prm dame nfl spurs nike store dk,nike air max 90,

nike nike nike reax run 9 running trainers billigt, 100% Sant Nike Free 0a440d

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

BEYOND THE BOX: Jeff Staple Didn't Get The CRødit For These Nike Air,Dame Roshe One Norge Nike Hvid BR Roshe Sko Store BR One Sølv,Rn 2017 Free Flyknit Lagoonpure Herre Nike Blå løbsko q7pwaF,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

nike nike nike reax run 9 running trainers billigt, 100% Sant Nike Free 0a440d

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Nike Air Max 90 Sort Rød Running Sko,nike air max 90 Sko,nike,Tenis Nike Kobe Basketball Nba Jordan Baloncesto adidas,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Nike Air Max Plus Tuned 1 Hvid Tiger Sneaker Bar Detroit,Salg Opptil 70%, Nike Nike Blazer Salg, Nike Nike Blazer Nettbutikk,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

nike nike nike reax run 9 running trainers billigt, 100% Sant Nike Free 0a440d

Nike Air Max 270 Sko in Hvid Sort Total Orange in 2018 Nike,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Nike Blazer Bass Suede Vintage Premium Man Burgundy Hvid,nike roshe,Tilbud Blazer Nike Sko Lunar Herre Danmark Høje Vin Sb Butik IxFqR4nEw5,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

WMNS Nike Air VaporMax Flyknit Pust Lyserød Storm Lyserød Lyserød Tint,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Nike Wmns Air Max Thea Pinnacle 839611 001,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

nike air max thea mid, Nike Free Kører 3 Dame Sko Kulstof VioletRød,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Fur Nike Air Yeezy II 2 Sp Max 90 The Devil Series Trainers Velcro,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Dating vintage nike Sko You're here,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Nike Nike basketball Sko Nike barkley posite max Udsalg Online,

air max tn requin tuned,nike air max tn requin tuned 1 2014,Nike Air Jordan 3 gs : billige nike fodbold klipper,billige adidas,Nike Sko Rare 2011 Ctr360 Libretto Ll Turf Soccer Sko Poshmark,Nike Mandy Pacquiao Collection Sko Apparel,

nike free nike sko dame udsalg, nike free du milde udsalg nike,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

amazon nike air max invigor kvinders blå f7268 32bc1,Fornuftig pris Nike blazer Mid Retro Urban haze hvit hans trenere,Occupation Nike Basketball Sko Nike Air Foamposite One Phoenix,nike roshe run sort hvid hyper punch,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.