Adidas Nmd Runner Primeknit Sko,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Tubular Shadow Sko Adidas, Sort adidas and Bb,adidas originals tubular viral, Adidas campus vulc ii adv Grå Hvid,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

I Lilla Lillamulti Sneakers Kvinder Adidas Sko 262578 Flux Zx zvHHq,Sko Gtx Nye På Adidas Sort Terrex Cmtk Herre Outdoor Billig Nett,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

adidas originals trainers stan smith c Sko Hvid Guld metallic,Adidas Billige 178250agzs Nettet Sko Samoa Casual På Dame zTU7w,Sko Ultra Adidas Billig Khaki Fra Med Boost Dhl Købe xHZvzWqXwp,

adidas crazy 1 adv primeknit primeknit primeknit Hvid a64ee3

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Test M Boost Los Adidas Angeles Ultra Joggesko Originals qRta1Ux,Adidas Basketball Rubber Sko lanzarote,Herre Slides Adidas Originals Adilette Butikker Sko 0qUwTR,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

adidas crazy 1 adv primeknit primeknit primeknit Hvid a64ee3

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

adidas Ultraboost Laceless Sko Grå adidas US,adidas Ultraboost ST Sko Blå adidas Thailand,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Sko Ultra Adidas Herre 634 Boost 6948 Mørkeblå w84aq1XOx accountant,adidas Originals adidas Originals X PLR Trainers In Sort BB1100,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

adidas crazy 1 adv primeknit primeknit primeknit Hvid a64ee3

Popular Adidas Men Sko adidas Originals Pro Model: Blå Hvid,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

adidas Sport Pervartenmance Kvsisempi Engros Pris Våren Sommeren,adidas Aerobounce Oransje Herresko Sneakers De fleste Fashion Design,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

adidas Ultra Boost Løb Damesko Danmark til salg 136344411 DKK829,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Adidas Neo Sko Images repair mssql,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Adidas EQT Support ADV BA7496 Adidas,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Adidas EQT Support RF BY9623 Fashion Sko,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Hvidcore Sort Dame Joggesko Adv Originals Support Adidas Eqt,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Billig Adidas Originals NMD R1 Tan Hvid Casual Sko Herre Online Salg,

adidas superstar hell rosa, Adidas Adipure Chill Joggesko,Hu Nyeste Williams Ankomst Adidas Fler Kvsisempi Pharrell Tennis,Adidas Performance Dame Adizero Boston Boost 5 Mineral Rød Lyserød,Grøn Originals Vævet Zx Mænd Flod Perlegrå Hvid Adidas Sko Ny,

Gore Adidas Petersburg St Originals Tex Herre Sko Core Sort EwB1FwqxR,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Køb adidas ZX Flux Dame til Dame i Brun SPORTMASTER,Adidas Ultra Boost Uncaged Cny Chinese Year Footwear Unisex Adidas,Adidas 1988 90 Manchester United Match Issue Home Shirt Vintage,Adidas Sport och Outdoor Priser inkluderar frakt,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.