Rabatt Adidas Ultra Boost Laceless Hvid Sort løbsko Herre Salg,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Herre Pharrell x Adidas NMD Human Race Sko Sort Hvid Norge Nettbutikk,Sneakers Adidas Originals Barn Pro Play Høye Joggesko Core,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

adidas Originals Iniki I 5923 Core Sort Sneakers,Adidas Originals Zx Flux Adv Elastic Lace Hvid Blå Glow S46940,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Adidas originals Superstar 80s Metal Toe Sneakers in Sort Lyst,Adidas, Adidas Cloudfoam Flow Sort Grøn, Billige sko online,adidas performance hamburger sv away 2016 2017 funktionstrøjer,

Stort I Udvalg Billige Online Online Online By Udsalg Raf Sko Adidas Simons B0gX1OqW1 f1854a

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

billige Adidas NMD City Sock 2 PK, adidas sko nettbutikk,Climacool Dame Metalliccore Gull Metallicgull Adidas løbsko 1,adidas gazelle bleu pastel, adidas arianna 3 blå navy grøn,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Stort I Udvalg Billige Online Online Online By Udsalg Raf Sko Adidas Simons B0gX1OqW1 f1854a

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Sko Adidas Hvide Originals Herre Seeley Nettbutikk Sko vTqnIIP,Adidas duramo 6 running Sko, wms on feet adidas superstar,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Climacool 02 17 Core Sort Carbon S18 Gum 416 adidas Originals,Adidas Pure Boost Stella Mccartney Sko Dame Grå og Burgundy og Khaki,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Stort I Udvalg Billige Online Online Online By Udsalg Raf Sko Adidas Simons B0gX1OqW1 f1854a

adidas Originals TENNIS Sneakersy niskie footwear Hvid ash,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Run Billige swift Dame Adidas Sko Sorthvite Originals qqIwSHR,Kanye West's adidas YEEZY Desert Rat 500 Leaks in Utility Sort in,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

adidas ultra boost Sort Guld, adidas Originals ZX FLUX ADV VERVE,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

adidas ultra boost Sort uncaged, adidas Performance MANCHESTER,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

RødHvid Adidas Sneakers Nmd Originals r1 Damer qOxOUH8Iw,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
SortHvide Originals Pure Sko Herre adidas Boost Core Busenitz,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Angeles Los Lyserød Sneakers Adidas Grå Og Sko Originals UxgWYnPW,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

adidas Originals TUBULAR SHADOW Hvid Low top Sneakers,

8 Boost Billig Rosa Adidas Supernova Sequence løbsko Dame qXZxYf6,Originals Tubular Sko Runner Adidas Salg ZqwOZdg scramble,Zx Superstars Originals Adv 4 Flux Sims Cc Sl Adidas 7px1dnXqd,Vektløfting 3 1 powerlift Sko Salg Hvidegull Adidas Herre Sdqw7fISp,

Adidas Originals ZX Flux Adv Asymetrical Primeknit Core Sort,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Adidas 0 Grå Originals Hvide Sort Mænd Climacool 1 Sko Adidas gwZOq,Alexander Sko Adidas CSort Supcul Cm7824 Ftwbla Ftwwht X Wang Salg,La Us Aej8502254 Brun Kvinder Trainer Adidas Cf Originals Mænd wBCCqzW,uk adidas crazylight boost herre orange 0ef91 48212,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.