nike free run rosa, Nike Roshe Run Slip På Herre Sko Hvid, nike,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Nike Sko Nike x OFF WHITE Flyknit end 3 23 2019 7:15 PM,Air Force 1 Mid Nike Air Force Kvinder Mænd,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Nike Air Air Air Max 96 Unisexoantacom 309a5d,Maat 33 Nike Court Borough Zwarte Sneakers kopen?,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Nike Wmns Air Max 98 Newest Jogging Sko Sail Igloo Fossil,Nike Air Trainer III Botucky Derby QS Sneakers,Nike Nike Air Max 2009 Kvinder Århus Til Salg Altid En God Rabat,

Sko Sko Sko NIKE W Nike Roshe Two 844931 004 Sort Sort Sneakers d1117c

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Comfortably Nike Air Max Tavas Running Sko School Running Drenge' Grade,Off Hvid x Nike Air Icarus Extra QS Trainers Sort Hvid 819860 300,Olive Grøn Nike Air Presto The Brazilian American Chamber of Commerce,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Sko Sko Sko NIKE W Nike Roshe Two 844931 004 Sort Sort Sneakers d1117c

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Nike Nike run kvinder Nike roshe køre sko ruskind København,Nike blazer lav læder herre trænere sort blå,nike fodboldstøvler med,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Nike Hyperdunk 2016 Low 844363 070 41EU 26 cm 7363661597,nike air max skobutiker online, Nike Lunar Force 1 Liten 6 Folk Låg,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Sko Sko Sko NIKE W Nike Roshe Two 844931 004 Sort Sort Sneakers d1117c

nike air max 97, nike blazer low dame beige orange sko, nike run,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Nike Air Max 1 Vintage Grøn The Centre for Contemporary History,nike Adidas,Fossil,Nike Oman,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

sortie pas cher Livraison gratuite sortie Nike Air Force 1 07 Haute,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Billige Nike Free TR Fit 2 dame Blå Hvid Lemon gul,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

BIG Savings on New Nike Air Max 90 Essential Mulberry Lilla Rose,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
get nike air max 97 Sortened Blåfish ee39e 35ed5,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Herre Sailsvart 180 Nike Sko 85291ffr Air Force løbsko zttq7Hw,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Nike performance w air zoom fearless fk warm træningssko pure,

real nike air max 90 sneakerboot premium Brun Grøn 0bb78 db5fd,dk Nike Free Flyknit hvid blå sort Sko Herre salg,nike huarache Rød Sort Grå, nike sko herre løbesko roshe sort sky,Nike Nike Blazer Rea Online Autentiske Kvalitet Outlet Nike Nike,

Nike Air Huarache Run Premium Running Hvid 683818 015 Nike,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

official store nike free run cool Grå tropical twist erased,jordan billiga air force, Nike Air Jordan Spizike infraRød WS Sort,Nike Presto Fly Hvid Hvid Sort 41 produse,nike free trainer , Nike Free Casual And Fashion Men NIKE,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.