SS788E78O ZOOM VAPOR Udendørs tennissko Hvid by Nike,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

BUTY NIKE FLEX TRAINER 7 898479 006 7181606382,Lyst Nike Air Huarache Run Ultra Mesh Sneakers in Hvid,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

free Billig nike sko Adidas ZX750 L4401 adidas sko nike nike xxl,1 Low Air Sort Blå Billig 2018 Udsalg I Mænd Outlet Jordan Nike,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Køb Nike Air Zoom Pegasus 34 Herre til Herre i Navy Spar 30% lige nu,Lunarglide GetinspiRød Nike no Sort 8 agwFqR8 in,Salg Nike Written The Stars Neymar Jr Mercurial Vapor Fg Sko I,

mænds nike air max tn 8 sko sko sko all Sort,nike sko hvide,køb, nike air max 744203

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

HC Nike Air prestige Fradette zoom Sport fq7O8pqx,Nike New Sko Air Air Max 95 Online Outlet Free And Fast Shipping,Nike Air Huarache NIKE X ACRONYM 856787 300 Army Grøn Sort Online,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

mænds nike air max tn 8 sko sko sko all Sort,nike sko hvide,køb, nike air max 744203

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

nike lunar tilce 1 all rød sko on salg,fodboldstøvler nike hypervenom phantom fg, nike sko dame højhælede,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Nike Sko Sneakers Air Max 90 Mesh GS in Hvid Product No,Reebok Nike Basketball Lebron·James X ELITE Tilbud i Danmark, Ægte,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

mænds nike air max tn 8 sko sko sko all Sort,nike sko hvide,køb, nike air max 744203

Nike Mercurial Vortex II IC Barn Sko fra Adidas,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

V Lunartempo ClearwaterFlsh Joggesko Nike r 2018 Dame Sommer,nike air force 1 Hvid, NIKE PERFORMANCE TIEMPO LEGEND VI FG,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Air Jordan Jordan 11 Soleinstore nike adidas air jordan air force,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Fit 2018 Sommer 4 0 Breath V Joggesko Tr Free Nike Dame R 5 FHSSqvz,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Sko Kyrie Nike Norge Free Nettbutikk 1xHwBqx skeletal,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Nike Free flyknit dame Overlegen Kvalitet, Se Vores Gode Priser,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Nike Air Max 1 Prm Sort Sail Blå Professional Standards Councils,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Toute les nike air en solde La Rødoute Mobile,

Nikecourt Air Trainer 1 : Running Sko,Nike Air Max,Heels,Nike Joggery w Zalando postaw na komfort i styl,Nike Panske Čižmy Lacne Nike Obuv VypRødaj,Nike New Sneaker Nike Nike Air Max Mercurial R9 Retailer UK Nike,

ZT4406839 2017 Nike SB Check Herre Casual Sko Sort,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Nike AIR MAX 90 ULTRA FLYKNIT Platinum Grå Hvid Hype DC,Lyst Nike Air Force 1 Sage Low Casual Trainers in Brun,Sko NIKE Tanjun Se 844908 603 Coral Stardust Sail Sneakers,nike air max 95 mænd grå sort salg tilbud nike air max ,nike air,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.