adidas Consortium x Juice NMD Racer Boost Juice Sort Sølv Hvid,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Adidas Dame Pure Boost R Sko In Grå Sort Grå Billige,Originals Sko Sneakers Adidas Eqt Lyst Fashion Rf Support,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

NMD Runner Sko Outlet Billige Adidas Sko Outlet På Nett Butikk Til,Køb Billige Adidas Originals EQT Support ADV Primeknit Dame Sko,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Produkter Billig Adidas Nettbutikk Dame Oslo Oslo Sko Nye wq6OdPw,adidas originals sko oslo, Adidas Nmd cs1 Primeknit Originals Sko,Adv Eqt Support hvit Oransje Adidas Sort Sko Herre 76Eq4x4,

Adidas Superstar Unisex Sko Free Shipping And And And Easy Returns 8f7402

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Cyber Week Deal Alert: Adidas Adidas Originals NMD R2 Primeknit,EQT Cushion 93 Primeknit Sko Adidas,købe Dame enestående Adidas Originals Fitness VZ5tW12841Ys67,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Adidas Superstar Unisex Sko Free Shipping And And And Easy Returns 8f7402

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

På X Sorthvide Adidas Dame sko Originals plr Online Tilbud Billig,adidas adidas Sort EQT Rabatt Support Sko ADV Barnesko PzqPwrfg,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Klassikere Adidas Mænd Billige Grønland Salg Fremm Stor Rabat Med,Adidas Support Core Primeknit Rf Ftw Sort Eqt Hvid zzUxnT,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Adidas Superstar Unisex Sko Free Shipping And And And Easy Returns 8f7402

Adidas Adidas Adidas Ultra Boost Unisexo Baratos Comprar Ahorra 62,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Lyst Adidas Originals Mita Nmd Ts1 Sneakers,adidas originals kiel sneakers core Sort Hvid carbon herrer,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Tilbud Adidas Superstar Originals sko Dame Hvide Sort,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Adidas bambini Consegna gratuita con !,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Sko Stan Køb Billigt Adidas Pige Smith Originals Online HvideLyserød,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Adidas Unisex Lave Sneakers Butikker Adidas Originals WMNS Arkyn,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

5923 Joggesko Kvinne Chalk Blå N Rabatt Adidas Originals Stor q1I7wSY64,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Rabatt 68 ASH Nyeste Sko Norge Sko Salg Til Alltid Adidas Opp De UqXTqZ,

Pharell Williams X Adidas Nmd Human Race Unisex Running Sko Sort,Huge Deal on Adidas PW Tennis HU J Hvid Grøn,Adidas Ultra Boost X LTD Dame Herre billige online udsalg danmark,PICKUP Adidas EQT Support ADV Xeno : Sneakers,

adidas nmd r1 og charlotte The Seeing Dogs Alliance,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Adidas Originals Superstar CG3596 Dame Joggesko Hvid Sølv : Adidas,Billig Herre Adidas NMD R2 Sko Copa Sort Salg,Adidas Nmd R1 Primeknit Kvinners Sort Hvid Rosa Bb2364 XirUd,adidas by Raf Simons: Ozweego III Clean Hvid Talc Influence U,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.