heren Adidas Originals Zx Flux Slip On Trainers In Granite No,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Boot Sell Runner Adidas Yeezy Sko Hot F4wq8COX scramble,Adidas x Pharrell Nmd Nmd Pharrell HU Trail Holi Blank Canvas,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Adidas Human Race Nmd Tr Billionaire Drenge Club BBC 2018 hu 19,Prophere Pris Adidas Butikk Rabatt Sko Profil Sort Triple Høy,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Taeyeon and Jeremy Scott for Adidas Wedges Coolspotters,Japan NMD Originals Sko Adidas R1 Triple Herre Sort Primeknit UFI5w,adidas sko i 371532 for mænd, Online DKK,

ADIDAS ORIGINALS Equipment Support Pk Pk Pk S79925 Sneaker Torsion 93 Eqt b74f93

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Adidas Stan Smith Trainers in Sort Lyst,Beliebt Running adidas NMD R1 trace Grau Grau trace metallic trace,comprar ropa imitacion adidas, La bota adidas ace fg ag hombre,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

ADIDAS ORIGINALS Equipment Support Pk Pk Pk S79925 Sneaker Torsion 93 Eqt b74f93

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Adidas Eqt Support Sock Primeknit Sneaker Lyst,adidas superstar 80s Guld metal toe, adidas Performance STABIL BOOST,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

adidas aSMC Barricade 2016 kup i oferty, Smashinn,Billige Originaler Nok635 Adidas 2016 Super Originale Kvinner,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

ADIDAS ORIGINALS Equipment Support Pk Pk Pk S79925 Sneaker Torsion 93 Eqt b74f93

adidas Sko Olive Sneakers Poshmark,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Sko Norge Originals La Adidas Babysko Trainer 7HPCwP4q,adidas crazylight boost Grøn Rød,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

GOD ADIDAS PHARRELL NMD HU HOLI BLANK CANVAS CREAM WHITE fgasfeqa,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Originals Norge Online Crib Drenge' Adidas Billig Infant Superstar,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Adidas Pharrell Williams Tennis Hu Primeknit Sko,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
adidas Originals NMD R1 Matalavartiset tennarit Grøn Naiset,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Adidas originals nmd r1 runner offers primeknit consortium cream,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Winter Wear : Fashion's,Reebok,Puma,Nike Adidas,Asics everything,

Adidas Originals la trainer children's boys' Sko trainers,adidas,adidas Sko Nmds Navy And Lyserød Poshmark,adidas nmd r1 grade school Sko, adidas Performance ACE CT,J 18 Blåhvit Gressko 1 Adidas Nemeziz Barn Fg nvwq7RRf,

adidas Originals Pharrell Williams HU Holi adicolor Runway Square,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Adidas samba og classic Made in Germany, Fesyen Lelaki, Kasut Lelaki,adidas Originals EQT Support 93 17 Textile 'Core Sort Footwear,Adidas Sko Sneakers Nmd Xr1 In Beige Men S77194,Gosha Rubchinskiy x Copa Primeknit Boost Mid 'Solar Gul' adidas,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.