Adidas Originals Sko Tilbud,Adidas Stan Smith Kvinder Bordeaux,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Billig B37150 Stikkontakt On Adidas Nett Slip Superstar Salg Sko På,loisirs Adidas Little Des Gamins Superstar Foundation Blanc Bold,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Adidas superstar or Achat Vente pas cher,Atmenbar und Frei Adidas Climacool Kollektion,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Omgjengelig Adidas Merke Sko Emulsion Lite Cloudfoam Blå Racer qqvHz,Suchergebnisse für Damen Sneaker Adidas Superstar Twenga,Adidas Eqt Turbo Rød Porsche Design Sko Justice In Tuscany,

populær ADIDAS Herre Core Sort Footwear Hvid Træningssko ADIDAS populær SKO 595f83

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

adidas Performance CRAZYFLIGHT TEAM 7WP3451708 Jogge,Adidas Duramo 8 Løbesko 4 8 Drenge Adidas Sko Blå Gul,Adidas Originals Eqt Support 93 17 Sneakers Hvid Men 279341,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

populær ADIDAS Herre Core Sort Footwear Hvid Træningssko ADIDAS populær SKO 595f83

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Billige Adidas Ace Primeknit Firm Ground Fodboldstøvler Herre,Sort Xr1 Zsfm Sko Triple Pk Salg Adidas Nmd Unisex vwfx7YA stagnate,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

adidas Basketball HK adidas Hong Kong Online Store,adidas Superstar Metallic Toe Pack SneakerFiles,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

populær ADIDAS Herre Core Sort Footwear Hvid Træningssko ADIDAS populær SKO 595f83

Adidas Salg Sko Stock Fg Adizero F50 Ny Gul I Sort Solar Cx6q1fwC,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Den store rabatten Adidas Gazelle trenere Trace Grøn hvit hans,ADIDAS EQUIPMENT RUNNING S Sneakers Gris perla hombre Calzado,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

adidas originals salg, Adidas Athletic Sport Porsche Design Sko,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

adidas Performance ADIZERO ATTACK Outdoor tennis Sko Hvid tech,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Mejor Precio Tenis Casual Adidas 2018 Adidas EQT Racing ADV Mujer,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
adidas by Stella McCartney Barricade kjole Rød adidas Denmark,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Adidas EQT Support RF Grå Two, Sort Linen,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

adidas NMD R1 Utility Grå Camo Is a Little Lyserød,

adidas Performance LK SPORT 2 Obuwie do biegania treningowe,p4335 nok547 738 Adidas Samba Sko 37567 Originals Sort 15 8qYwwC,Adidas AW5163 Hoops Animal Mid Inf Çocuk Spor Ayakkabı Fiyatları,Leistung Ii 16 Vs Adidas Barbend Adipower RTaxnn1 solemnity,

adidas Adilette Primeknit Sock Sko Orange adidas UK,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

adidas Tubular Doom Sock Primeknit Triple Sort BY3559 NMD 2019,adidas Originals + Raf Simons Stan Smith perforated metallic,fed appelsin kerne hvid sol rød adidas supernova glide boost herre,Enlarge Adidas Superstar W Dust Lyserød Print Trainers My Style,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.