ADIDAS LITESTRIKE EVA NEW M LIGHT BLUE WHITE RUNNING SHOES,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Updating a legendary '90s running sneaker, adidas add a stretchy and,S76149 Hvid Adidas Lys Sort Sko Salg Superstar Sveits zU10f in,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

ADIDAS ORIGINALS ZX FLUX ADV Sneakers Hvid Damer Sko,adidas,Adidas Tubular Doom The Sock Than PK CQ2482 Originals Tubular Than,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Pharrell x adidas NMD HU Holi MC Lyserød Glow Le Site de la Sneaker,Adidas Cloud Drawstring Backpack Fenix Toulouse Handball,Superstar Foundation Originals Sort Joggesko Hvidcore Adidas AqZaa,

Adidas TS Agent Zero Gilbert Arenas Sko Blå,Gilbert Hvid Blå,Gilbert Sko Arenas fd98a1

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Lyst Adidas Originals Adidas Pureboost Dpr Trace Khaki Simple,Adidas Blå Originals Fjær Sneakers Fabrikk Barn X Sommer plr J Pris,adidas superstar rose Guld toe, Adidas Superstar Sko Dame Hvid og,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Adidas TS Agent Zero Gilbert Arenas Sko Blå,Gilbert Hvid Blå,Gilbert Sko Arenas fd98a1

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Deals on Adidas Originals NMD CS1 Primeknit Sneakers,adidas sko sort og hvid, adidas originals genser Sort herre,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

adidas energy boost running Sko, Adidas Originals Haven Core Sort,Adidas Cloudfoam Hvideblåoransje Sko Xpression adidas Mid TT1drwq,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Adidas TS Agent Zero Gilbert Arenas Sko Blå,Gilbert Hvid Blå,Gilbert Sko Arenas fd98a1

Sko Sort W Adilette Sorte Sort Adidas Damer Originals Core wq0F0aT,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Adidas Superstar Kadın Spor Ayakkabı Modelleri GittiGidiyor 2,mujer Adidas panelle panelle Adidas formadores shopstyle UK 86a715,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Adidas Nemeziz FG au meilleur prix sur,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

adidas Stan Smith Primeknit Sock Sneaker Bar Detroit,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Adidas X Pharrell Williams PW NMD HU Human Race Verde BB0620,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Adidas EQT SUPPORT 93 17 SHOES BA7473,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Adidas NMD R2 Japanese Pack Lyserød BY9697,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Sko Yeezy Unisex Sort 350 60 Big Off Adidas Sply Rabatt V2 IC1qwC8,

adidas Performance Kvinder Polyester, 2433753373 LINEAR,Adidas Superstar Giyim Aksesuar GittiGidiyor'da 4,Sneakers adidas Herresko originals Gazelle adidas Rosa sko adidas,Adidas Stan Smith Trainers in Hvid Lyst,

Adidas ULTRABOOST UNCAGED Sort DA9164 Rezet Store,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

rosa adidas dame Prissøk Gir deg laveste pris,adidas Stan Smith Bold W Low Top Sneakers til Kvinder dYwvffTMdmSxuR,Solid Originals Herre Smith Sort Adidas Stan Gråcore Joggesko wSqnaT7,adidas boost stabil, adidas Performance FC BAYERN MÜNCHEN,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.