Farge Avslag Sko Herre Originaler 50 Stan Adidas Smith Boost,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Adidas neo Advantage Clean Vs køb og tilbud, Runnerinn,Adidas Adidas Ultra Boost ATR M Core Sort Grå All Terrain,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

adidas superstar Guld damen, adidas Performance TIRO15,adidas Originals Junior Sko Campus C C Blk Ftwr Wht Ftwr,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Adidas Adidas Consortium x BAIT EQT Support Future R D CM7875 Ultra,Herre Zx Flux I Sko Adidas Zuwwxbe0qv Grå Qw762jyqt Lifestyle HaYwII,adidas Terrex Agravic Speed Trail løbesko Herresko Danmark online,

New Sole Adidas Ultra Boost Colorways Sole New Collector e00f56

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

UA Adidas Originals Tubular Doom Sock PrimeKnit Sort Running Sko,Real adidas Yeezy Wave Runner 700 Solid Grå Chalk Hvid Core Sort,Adidas Adidas originals Uk Outlet Store Adidas Adidas originals,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

New Sole Adidas Ultra Boost Colorways Sole New Collector e00f56

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Udsalg Adidas Stan Smith Originals sko Dame Hvide Indigo,Adidas NMD R2 'Future Harvest' BY9915 NMD Adidas,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Jeremy Scott x Adidas Sko Adidas Jeremy Scott Wedge Sneakers 8,adidas Questar Drive K Günlük Spor Ayakkabı,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

New Sole Adidas Ultra Boost Colorways Sole New Collector e00f56

adidas TUBULAR INVADER NOIR NOIR ONIX bei,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Rosa 7 Dame Adidas Duramo Joggesko Blå Originals Og Gazelle SqZI40,Stan Sko Skateboard Smith Dame Originals Hvidhvid Adidas vqHwX5W,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

adidas ultra boost Hvid sneakers for australia,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Gull Nemeziz Metallic 360 Adidas Selg Sort Messi Rød Sko Billig 17,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Herre Adidas Yeezy Boost 350 Sko Sort Grå Rød Norge,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
adidas superstar Lyserød 38, adidas Originals EXTABALL Høye joggesko,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Titolo x adidas NMD XR1 Trail Celestial,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Adidas Bebek Ayakkabisi Unisex Çocuk Ayakkabı GittiGidiyor'da,

adidas tubular runner Grå Lilla,Men High fashion adidas NMD R1 Sko Rød Men adidas Low Top,ADIDAS ORIGINALS Sneaker 'EQT Support ADV' aus Primeknit in Grau,Butikk Adidas Mundial Goal Indoor Fotball Sko Hvid,

adidas Sko Lyserød, adidas originals kiel sneakers core Sort olive,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Adidas RødSort Nettbutikk Originals Adidas Superstar Sko Mænd rzrqBRn,Adidas Stan Smith x Pharrell Williams 'Big Polka Dots' noir 2,adidas NEWS STREAM : ADIDAS ORIGINALS LANÇA NMD RACER NO BRASIL,adidas superstar zwart,adidas sneakers model zx 850 k dames,yeezy,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.