The popularity of the extremely limited edition adidas Yeezy Boost,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

adidas Originals TUBULAR INVADER Sneaker high Hvid,adidas superstar Sort palm, Adidas zx flux broyal,adidas superstar,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Dragon NavyHvidmetallic Originals New Joggesko Adidas Guld xw8AvvU,Adidas Originals NMD R1 LV Primeknit Herre Sko Rød Hvid Adidas,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Køb adidas X FG AG Fodboldstøvler Herre Spar 36% SPORT 24,adidas originals tubular shadow knit on feet, Adidas AZ SW TI M,adidas Originals Superstar Hvid Mint and Lyserød Striped Trainers,

La Nueva Hombre Adidas Originals smith stan smith Originals ZX 700 Sort,tenis 8cab9a

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Vendas especiais de tempo limitado masculino adidas Originals,adidas gazelle bleu et rose, adidas originals tubular invader,adidas Falcon Sko Hvid adidas Asia Middle East,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

La Nueva Hombre Adidas Originals smith stan smith Originals ZX 700 Sort,tenis 8cab9a

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

adidas originals trainers Sort, adidas Crazy 8 Ungdom Pojkar Sølv,Adidas Originals Udsalg Hvide Sko Court Nettbutikk Herre Vantage,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Pureboost Hvid Pride Adidas Dpr Sko Uidamuku TIqdx8,Adidas Basket : ADIDAS NMD R2,ADIDAS STAN SMITH, ADIDAS ORIGINALS,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

La Nueva Hombre Adidas Originals smith stan smith Originals ZX 700 Sort,tenis 8cab9a

Adidas WMNS NMD R1 Clear Onix Vapour Lyserød BY3058,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

adidas Barricade 2017 Boost Hvid Sølv Metallic Core Sort,By På Rabatt Pris Sko Hvid Sort Gul Adidas Nemeziz Messi 17+ 360,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Mykee Alvero : Adidas Rod Laver Spring 2014,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Barnbig Barn 2 Barn Hyperfast Adidas shock 0 Rødshock little vqxFCvwgX,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Swift Adidas Run Lyserød Sko Us ZwxnxqdXAv,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Real OFF WHITE x adidas AeroBounce ST M Transparent Hvid Blanc,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

By Sølv Stella Adios Mccartney Adidas Joggesko Adizero vaTppnR,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Adidas x pharrell williams hu holi nmd mc Sko us 11 brand,

Adidas Originals hombres s Gazelle OG Vintage negro Suede Mink GRIS,Fashion Adidas NMD R1 BAPE Boost runner Grøn camo Sko on Storenvy,2017 Kvsisempi Ny Adidas 7 Glide Supernova Boost Samling B34821,SS2017 Adidas Originals Stan Smith CNY Kerne Sort Kridt Hvid BA7779,

Adidas mission rygsæk herre dame træning,adidas yeezys,adidas,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Adidas Zx Flux Salg Originals Sko Tilbud Dame Sort Hvide,adidas Originals Crazy 1 ADV Sort Sneakers BY4370 Caliroots,nike sko,adidas norge,Kina Engros Nike Mercurial Dam Xi FG Hvid,adidas PRødator Tango Indoor støvler Hvid adidas Denmark,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.