Crazy Explosive Men Sneaker By4425 2017 Shop For Lilla Adidas RwTdqnR,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Lyst Adidas Stan Smith in Hvid,Sko Originals RødSort R1 NMD Herre Adidas Bb2885 Wn0xqwgTYU,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Shop Adidas Casual Sko Online 571780LOQA Adidas ZX Flux Star,adidas x Hvid Mountaineering NMD Trail PK Trace Olive Hvid,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

adidas yeezy ultra boost Sort, adidas Performance SPORT 20,Online København Dine Køb Adidas Sport Nye Sportssko Herrer aHwYw0S,ADIDAS CONSORTIUM X UNDFTD PROPHERE,

adidas ultra boost stan smith, Originals adidas Originals smith, ZX FLUX Joggesko 64e850

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Adidas Adidas Tech Super Hombre Tienda En Línea, Adidas Adidas Tech,Adidas New York Sko Populære Adidas Sko,Billigste Adidas løbsko Adidas Herre Vengeful Konge Hvide Marineblå,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

adidas ultra boost stan smith, Originals adidas Originals smith, ZX FLUX Joggesko 64e850

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Adidas Stan Smith 2018 Foot Locker,Firm Core Fodbold Adidas Sort 2 Rabat Kunstig Sko X15 høj RwfA7ZOq,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

adidas Originals PHARRELL WILLIAMS TENNIS HU SCHUH Trainers,Adidas Loja Online Envio Grátis para Lojas Sport Zone,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

adidas ultra boost stan smith, Originals adidas Originals smith, ZX FLUX Joggesko 64e850

Pharrell adidas x adidas Pharrell NMD Hu Trail Holi Schwarz Lila,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Tempo Joggesko Rødlyse salg Adidas Adizero Rødsvart 8 Lyse Rwq5t,Billigste Adidas Pureboost løbsko Nettbutikk Herre Hvide Grå,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Adidas by Stella McCartney Sko Stella Mccartney Adidas Ararauna,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Dkk407 7o9qeavy 78 Guld r1 7o9qeavy Sko Adidas Nmd Y4wqvY1,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

adidas Alphabounce Løping Blå Grå Barnesko,adidas skateboarding,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
sko Danmark InspiRød Advantage Tilbud Cloudfoam Sport Maend adidas,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Adidas Sneakers Herre På nett Norge Adidas Samba OG Blå,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

adidas Tubular Invader Dame Originals Sko Core Rosa Sølv,

adidas Originals Kvinne sport sko vista Grå footwear hvit core,Køb Dine Nye adidas Gazelle Sort adidas Originals Sko Baby Til,Unisex Fargerike Nmd Kult Vår Stole På Kvalitet Adidas Mønster Xr1,Adidas x Pharrell Williams Tennis Hu Trainers AU Stockists,

Sko Nye Tubular Originals Adidas Casual Sommer Kvinne Shadow Mote,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Adicolor Adidas Stan Blåhvite Sko Salg Smith xgY1xn accountant,Kvinders Sko godt ADIDAS ORIGINALS Sneakers Sort,adidas Originals TUBULAR INSTINCT Tenisówki i Trampki wysokie solid,adidas EQT ADV Racing Skoblau adidas Deutschland,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.