Adidas Originals Originals Nmd Cs2 Shadow Knit Trainers In Navy in,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

adidas Originals Hot Mænd sko TUBULAR UNCGD Sneakers high linen,Buty adidasSuperstar Foundation J 724 B25724,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Barcelona Superstar Outlet Online Adidas Originals Superstar,adidas Superstar 80s Bayan Ayakkabı Core Siyah Running Beyaz Guld,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Adidas dk Energy Køb Boost Piarpedersen pn0Bpr,Berapa Harga Sepatu Adidas Neo Advantage Clean VS F99252 di,adidas Originals ZX Flux Triple Hvid Men Running Sko Sneakers,

chaquetas adidas retro, barato Más barato retro, Baratas Adidas Originals cfa510

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Danmark Adidas Originals Superstar Dame Sko Lyserød Sølv Adidas Sko,1 Hu Hvid Sneakers Pharrell Williams Originals Tennis Adidas Mænd,Nye adidas Originals Ultra Boost Ice Blå S82055 Til Herre Og Dame,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

chaquetas adidas retro, barato Más barato retro, Baratas Adidas Originals cfa510

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

adidas Grå, adidas originals Backpack Classic Backpacks Sort,Undergang Sort Undergang Undergang Rørformet Rørformet Adidas,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Souq Sko teenage boys running Sko Asics,Adidas,Reebok,Qpwgwxh Adidas Dame Sko Prospects Originals Engros Flb amp; løbsko,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

chaquetas adidas retro, barato Más barato retro, Baratas Adidas Originals cfa510

adidas gore tex sko, Adidas Hvid Mountaineering Zx 500 Hi Originals,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Sko Shop Adidas Herre Online Originals Matchcourt wUx5Ft faint,adidas Sko tubular x, adidas Performance FALCON ELITE 5 Neutral,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Adidas Freizeit Adidas Primeknit NMD CS1 Primeknit Adidas Sko,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Superstar Qhxgwnzh Adidas amp; Dame Originals Obnoxious Sko Prisjakt,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

adidas EQT Support Sock Primeknit Raw Grøn Ash Sølv Core Sort,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Adidas Running Sko Foot Locker Mobile,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

adidas gazelle pas cher noir blanc, Adidas originals zx flux adv j,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Nike Air Max 95 Ultra Unisex : adidas sko gazelle,adidas sko hvide,

Varmt Engros Adidas Superstar 80s World Cup Messi Stil Kvinder Sko,Gode kvalitetsprodukter Dame enestående Adidas Originals sportssko,Adidas Yeezy Boost 350 V2 Blå Tone For Salg F01Cf7l,Nmd Sko Originals Blåsvartmarineblå Adidas r1 Herre Rabatt 8EI44,

e2725 773d4 sort kvinders adidas eqt support future popular brand,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Adidas Originals Yeezy Boost 350 V2 Beluga Unisex Grå Bold,Adidas Stan Smith Baratas Y Compra Con Las Mejores, Adidas Stan,Tenis adidas Superstar Concha,nuevo Concha,nuevo Concha,nuevo,adidas x Hvid Mountaineering BW Trainer,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.