Adidas Campus Stitch Turn Suede Lace Up Sneakers, Chalk Lyserød,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

adidas Originals NMD C2 Sort Sneakers BY3011 Caliroots,Rabatt Hamburg Originals Herre Adidas Sorthvite Sko AwA68Prq,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Brugt Og Adidas Guloggratis dk På Sneakers Nyt Leje HqfE4w,Pharrell's New Human Race Adidas Sneakers Will Come in a Variety of,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Dame Herre Adidas Dame Response Boost Techfit løbsko Sko ADO14007786,adidas Originals Sko Court Vantage Adicolor Joggesko Blå Dame,adidas originals sko ,Minimum Salg Billige adidas originals tubular,

adidas NMD Originals NMD adidas R1 Unisex Sneakers Casual Sko Boost Outdoor ee4079

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Shop Boutique Billiga Eighborhood X Invincible X Adidas Originals,Supreme x Adidas NMD R1 Desert Camo,Adidas Originals Climacool 1 Trainers Ice Lilla Ice Lilla,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

adidas NMD Originals NMD adidas R1 Unisex Sneakers Casual Sko Boost Outdoor ee4079

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Gazelle Dame Nett Sko Norge På Originals Adidas OqaYwxCUx rescuer,Adidas NMD XR1 Duck Camo in Rheinland Pfalz Bellheim,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

adidas by Stella McCartney ADIPURE Træningssko universe Hvid,adidas originals superstar 80s olive,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

adidas NMD Originals NMD adidas R1 Unisex Sneakers Casual Sko Boost Outdoor ee4079

Sko Adidas Studos Pharrell Tennis Hu Williams Blå AOqTxF0 sent,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

adidas Originals Gazelle OG Trainer Solid Grå Hvid Men Sko,adidas Race Træningssko adidas Cloudfoam Mote Herre Træningssko,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Adidas Consortium x Kasina Superstar Boost Adidas Consortium,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Sko Adidas Unisex Sneakers København Unisex Sko Sko Adidas Unisex,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Parley x adidas UltraBOOST Crisp Culture,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
adidas Ultraboost ST sko Blå adidas Denmark,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

adidas x Stella McCartney Adizero Adios Sneakers Stella McCartney,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Adidas Ultra Boost BB6157 Herre Sko Sort Rød : Adidas Sko,

Adidas Originals NMD R1 Runner Primeknit Dame Sko All Hvid Adidas,ADV Originals Support adidas Sko adidas Dame EQT Butikk Originals,adidas joggesko, adidas Performance PUREBOOST X TR Træningssko,Gazelle Trainers by Adidas Originals Sko Topshop,

EQT Running Support 93 Boost by Adidas CNSMNT,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

adidas Superstar 80s Sko adidas US,Udsalg Dame Billige Butik Sko Danmark Sneakers Adidas Outdoor,2017 Adidas Yeezy øke 350 V2 Hvid Sebra Billig SKUEL23KLAL3AS1086,Adidas Hamburg løbsko Conavyftwwhtgullmt Herre Sko fFYwrqvFT,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.