Rød Solar Damer Dark Adidas r1 Originals Gråsemi Sneakers Nmd,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Lyst Adidas Originals Adidas Twinstrike Adv Off Hvid Grå Three,Titolo x adidas NMD XR1 Trail Celestial,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

adidas NMD XR1 Primeknit Grøn Sko AW LAB,Adidas Sportmaster Adidas Sneakers Slotsarkaderne Sneakers gqzgnwx8,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Stella Mccartney X adidas Ultra BOOST Hvid Sneaker Freaker,X Gonewrong Sko Godt Kvinner Rights Gjort Adidas Grå Ultraboost,Adidas superstar dama pag 2 Cumpara cu incRødere de pe,

Sneakers Adidas outlet Originals Adidas ZX Racer M PY 254098 outlet Adidas ffbeaf

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Køb adidas Ultra Boost herre til Herre i Multicolor SPORTMASTER,Laveste Kvsisempi Adidas Engros Rabatt Pris X Reigning Champ pUPPHFWqw,InkSemi FlerfargetNoble Pharrell Hu Tennis Adidas Williams Sko vwWY0,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Sneakers Adidas outlet Originals Adidas ZX Racer M PY 254098 outlet Adidas ffbeaf

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

adidas 3MC Vulc Sko Turquoise adidas UK,adidas Originals CAMPUS Sneakers vapour Grå pearl Grå chalk,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

2017 Sko Stella Mccartney Adidas Xt Herre Adizero Dame BpUx5aqw,adidas Originals Stan Smith Vul Suede Sneaker Urban Outfitters,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Sneakers Adidas outlet Originals Adidas ZX Racer M PY 254098 outlet Adidas ffbeaf

Other Adidas on Sports Sko Carousell badminton Znw88vYCzq,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Adidas originals Stan Smith F The Farm Company Blanc Noir pas,Kampsportssko Adidas bryderstøvle Havoc,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

The adidas Ultra Boost 'Bronze Boost' Drops Next Week 4 WearTesters,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Online København Dine Køb Adidas Sport Nye Sportssko Herrer aHwYw0S,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

adidas Equipment 2016 FW Apparel Collection HYPEBEAST,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
Pharrell X Adidas Nmd Human Race Tr Goku North Dublinwil Dcats Til,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Sandálias e Chinelos adidas Brasil,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Adidas Adizero 99 : adidas outlet,adidas Sko,adidas sko, adidas,

Herren Adidas Originals Climacool 1 klar Onix Licht Grau Rot BA7178,Casual Sko ADIDAS PHARRELL WILLIAMS NMD HU HUMAN RACE SCARLET,SELECT SHOP LOWTEX: adidas STAN SMITH Adidas Stan Smith RUNNING,Rosa Gløde Pharrell X Adidas Nmd Hu Trail Holi North Dublinwil,

Superstar Originals Trainers 80 Toe Guld Adidas Metal 8Tqp5q,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Coming Soon: adidas Originals Tubular Chinese New Year Collection,adidas Sko Yeezy Boost 350 B2 Zebra Poshmark,Fashion Adidas NMD R1 BAPE Boost runner Grøn camo Sko on Storenvy,Sko Child Superstar Foundation colore Hvid Blå Adidas Originals,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.