survetement adidas pas cher chine, adidas originals sneakers bleu,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

adidas originals superstar prisjakt, adidas Performance ENERGY CLOUD,adidas barricade tennis Sko, adidas superstar ii originals sneaker,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Adidas Superstar Adv Snowboard Boot 2019 Snowboard støvler The,Nike Sko Tilbud,Adidas Yeezy Boost 350 V2 Cremehvid Til Salg, Nike,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Stan Smith Kvinders Sko 50 Online Tilbud Adidas Outlet Spar qtWEnOZ,Stella Mccartney Vantage Court By Ultra Adidas Boost wqa5UvUC,Patike Adidas Super Wedge Sport Ženske W As Sive 6qXzwBqxv,

adidas Pro Sko Vision Sko Pro Hvid adidas UK 86c676

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

adidas r1, adidas originals Gazelle Sneakers Grøn Hvid Guld Met,Adidas originals swift run sneakers obuwie damskie autoryzacji,Herre 9317 Sko Adidas Eqt Online Support Originals fw41Ftq shrewd,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

adidas Pro Sko Vision Sko Pro Hvid adidas UK 86c676

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

adidas Aerobounce PR Sko Hvid adidas Singapore,adidas rosa pastello, Adidas originals superstar glossy toe w,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

adidas originals roundhouse mid, Adidas Originals boots jake 20,Adidas tubular Doom Sock PK Borgoña blanco blanco blanco gris,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

adidas Pro Sko Vision Sko Pro Hvid adidas UK 86c676

Adidas Ultra Boost X Core Schwarz Easy Blau Glow Orange BA8278,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

adidas superstar Sort palm, Adidas zx flux broyal,adidas superstar,SELECT SHOP LOWTEX: adidas STAN SMITH MID Adidas Stan Smith mid,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Adidas Çocuk Günlük Ayakkabı BA7459 AltaSport CF K Synthetic basic,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

adidas NMD City Sock Sort Hvid Coming Soon Mogol Pos,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Adidas Sortsunglowhvit X Pure Training Core Billig Dame Sko Boost,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
adidas Performance TERREX SWIFT R2 GTX SHOES Hikingsko Kunststof,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

adidas ultra boost Hvid køb, adidas Performance EUROPA LEAGUE,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Herre :,

Nmd Cs Primeknit Sneakers In Sort Cq2372 Sort Adidas,Apparel Hockey Sports Stock In On Sports Zone Sko Dox Adidas WTpI8,Adidas Kanadia Trail ab 48,57 Preisvergleich bei idealo,adidas Originals Gazelle Super Grøn Sneakers CQ2796 Caliroots,

adidas originals gazelle Lyserød, Adidas Zx Flux Originals Sko Herre,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

adidas NMD R2 Sko Sort adidas Australia,adidas EQT Support Mid ADV Cq2997 Sneakersnstuff Sneaker,Adidas by Stella McCartney adizero XT Dame Reflective Sølv Sølv,jual adidas neo advantage clean,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.