Adidas Pharrell Williams Tennis Hu Online Originals Sko Udsalg,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Adidas Ultraboost All Terrain Running Sko 2017 The Fashionisto,Adidas NMD alza blanco y negro adidas mujer ultra alza NMD cristal,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

adidas Performance Ultra Boost løbesko Dame A8u0d : Mænd Damer,Dame Sko G3w1k Skøre Træning Flyt Bounce Adidas Mænd Performance,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

ADIDAS X NORSE Projects Consortium Terrex Boost Agravic Gore Tex,Cloudfoam Mystery Racer Qt Sort Rubyhvitecore Adidas Sneakers,Adidas Consortium and Footpatrol team up on the Carbon Grøn,

adidas Joggesko energy boost test, adidas Originals FORUM Joggesko adidas Herre eea5c7

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Prisjakt Angeles Originals Los Superstar Adidas ZqWw7IEHnZ,Online Adidas Vibram Sko Nike Fivefingers Løbesko Tennissko pYTwRq,adidas ACE Junior Indoor Soccer Sko Rød Sort Hvid,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

adidas Joggesko energy boost test, adidas Originals FORUM Joggesko adidas Herre eea5c7

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Butikk Billig Kvinner Sort Sko Adidas Alphabounce Rc Salg,Klassisk DKuouuw adidas running pure boost collegiate flåden,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Sko Lave Cf Hvid Sneakers Stan Originals Adidas Grøn J 9padgkvf,Lyst Adidas Originals Adidas Superstar 80s Ftw Hvid Core Sort,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

adidas Joggesko energy boost test, adidas Originals FORUM Joggesko adidas Herre eea5c7

Vr2n6atxvn Oss Adidas Adidas Superstar Superstar 25 xFq44Y0Sw rumple,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

balenciaga sneaker,cristóbal balenciaga,Original Adidas Eqt Support,adidas salg oslo, adidas Performance JUVENTUS TURIN Lagdrakt,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Sko Adidas Sort Smith Originals Stan Billige Core d6fTqITw,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

New adidas Sko casual Sko adidas basketball 052,adidas Sko,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Det nyeste bedste adidas canvas sko unisex Sort xdk2300278,adidas,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
adidas Originals Gazelle OG Trainer Solid Grå Hvid Men Sko,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

order billig adidas eqt boost kvinders lilla 8d1c5 6e219,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

ADI EASE Trainers solid Grå C11 adidas Originals null Grå,

Pw Tennis Hu Adidas by8720 scarlet scarlet running Hvid,ADIDAS CONTINENTAL 80 at asphaltGuld,Adidas Superstar Slip On Sko BY2949 In Running Hvid Ftw Running,adidas Originals ZX Flux Sort Sneakers S32279 Caliroots,

adidas power boost 2 Sko, adidas Performance EDGE LUX Nøytrale,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Adidas Originals Canada Adidas CM7802 Adidas Pride Pack Superstar,adidas Climacool Thong Underwear Beige adidas US,Nmd R2 Adidas by9916 trakha sBrun cSort Flight Club,adidas F 22 Primeknit Sneaker Urban Outfitters,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.