Dame Sko adidas Originals Superstar Super Style BA7375 ZX Flux,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

adidas EQT Support Mid ADV Primeknit Sko Gul adidas Asia,Pige Adidas Sorthvide Sko 9 Duramo adidas Billige XqfdwTX,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Adidas Originals Sko Mænd s76199 Court S76199 Vantage Hvid vwwdSU6q,Kvinner Peru Adidas Til Træningssko Adidas Træningssko Til Kvinner,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

Adidas Aw4814 Dino Crib Bebek Spor Ayakkabı ePttAVM,Adidas ipako, Adidas Tech Damen Super Damen Tech Orange Q90o2756,Med Demping Adidas Sko Terrex Nye wgx8qX6t0n in nomenclature,

adidas ultra boost st Rød, Jeremy scott adidas girl's adidas scott m attitude 617d31

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Store tilbud Sneakers til Herrer Adidas Originals Adidas Originals,Adidas Energy Boost Sko Hi Res Orange Hi Res Orange Hi Res,New Savings on Adidas x Raf Simons Stan Smith Sneakers CG3351 Cream,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

adidas ultra boost st Rød, Jeremy scott adidas girl's adidas scott m attitude 617d31

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Boost Blå Nok609 Rabatt Zg Ren Adidas Kjerne Originaler Ftwr Hvid,Real Herre Sko Warrior V2 Yeezy Norge Adidas 350 Sort Basf Boost,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

denmark billig adidas eqt support kvinders lilla 3d454 028f5,adidas NMD XR1 Sko Highest Bid,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

adidas ultra boost st Rød, Jeremy scott adidas girl's adidas scott m attitude 617d31

ADIDAS SUPERSTAR BY8712 wBD7Z6HM collegiale montreal,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Populær Kombineret Sneaker Er Meget Dame Adidas Hvid I 2018 7pqBnF,adidas Originals FOREST GROVE Trainers crystal Hvid core Sort ZTVZdc1w,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

adidas Originals Hu NMD Trail HYPEBEAST,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

Ny Balans 580 , adidas originals superstar dam,adidas superstar,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Billigste Adidas Originals Superstar Slip On Adidas Joggesko Dame,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
adidas norge kontakt, adidas Performance FALCON ELITE 5 Nøytrale,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

adidas HU NMD x Pharrell Williams Blå Human Being adidas,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

REALLY !!!!! adidas Originals ZX Flux ADV: Gul emilio en 2018,

63% Off Adidas Superstar 80's Metal Toe CLEAR GREY OSTRICH METALLIC,adidas Originals Gazelle Trainers In Grå BB5480 Men 978533,Adidas Originals Navy Sort Temper Run Low Top Sneakers HBX,adidas Originals Trainers Originals Singapore Online Shop,

Shock Barn Originals Mintice MintHvid Joggesko Dragon Adidas,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

adidas Originals adidas Originals I 5923 Runner Sneakers In Navy,adidas energy boost 2 atr m, Adidas F30 TRX FG Grnn Sort,adidas,2016 39 Herre Adidas Stan Smith PK Clay Brun BZ0121 Classics Sko,ADIDAS ORIGINALS ADIDAS REIGNING CHAMP COAT IN CHARCOAL GRAY,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.