adidas equipment support adv olive,

Af Irene Aya Schou 07/05/2018

Adidas blanco Originals blanco Adidas alexandalexa deerupt Runner,Adidas Adidas Consortium x BAIT EQT Support Future R D CM7875 Ultra,

Det var denne undren, der startede det hele i Børnehuset Hyldespjældet i Albertslund Kommune, en lille institution for godt 40 vuggestue- og børnehavebørn i et boligområde i den nordlige del af kommunen.

Suchergebnis für adidas jacke herren CRISP BLN,Adidas PHARRELL WILLIAMS X Stan Smith Rød Hvid Polka Dot Sneakers,

Bl.a. havde forældrene svært ved at se, at der var struktur på arbejdet, når børnene ikke var organiseret i faste stuer, men blev opdelt på tværs i spisehold, fordybelsesgrupper og andre grupper. Samtidig mente mange forældre, at personalet ikke håndterede konflikter mellem børn, når der ikke var nogen, der skældte ud og sagde: ”Kan I så holde op”.

adidas Hvid, Adidas stan baby smith cfi baby stan Sko outlet,new super star, adidas Originals Superstar Sko adidas stan smith,Adidas raf simons raf x stan smith midnight marine mono vc,

Adidas Gazelle Og W Bliss Lilla Night Hers Flash Hers Night trainers Sko 2d2786

Det blev startskuddet til en proces om faglig identitet og pædagogik, hvor der blev delt og diskuteret i mindre teams: Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvilken viden får vi ikke formidlet? Hvorfor opleves institutionen som kaotisk?

Adidas Yeezy 350 Boost 'Turtle Dove' AQ4832 100 universoulsound,Adidas Norge Rimelig Online Salg Sort Sølv Adidas Porsche 550,adidas sko hvite, Kvinnenes Puma Speed Cat,puma rihanna sandals,

For leder Judithe Nielsen blev forældreundersøgelsen den brændende platform, der ruskede op i gamle vaner og bevidstgjorde ledere og medarbejdere om, hvad det egentlig er, de bruger deres tid på.

- Vi holdt mange møder, hvor vi snakkede om pædagogik og stillede hinanden det grundlæggende spørgsmål: Er vi ikke fagligt dygtige, eller handler det om noget andet? Vi mente selv, det handlede om, at vi ikke var tydelige nok. Derfor begyndte vi at bombardere forældrene med dokumentation både på opslagstavler, i bøger og på vores hjemmeside for at vise, at vi er faglige. Det kunne være, at vi skrev på tavlen, at vi var på legepladsen men vi skrev også, hvad vi lavede på legepladsen, og hvad det gavner, siger hun.

Adidas Gazelle Og W Bliss Lilla Night Hers Flash Hers Night trainers Sko 2d2786

I løbet af processen har personalet fået en tydeligere pædagogisk retning og er blevet meget opmærksom på, hvilken rolle dokumentation spiller – og hvad det er, der er vigtigt at dokumentere. F.eks. vil institutionen gerne vise de små fremskridt, børnene gør og oplever i hverdagen.

Supernova Adidas Ny Itttech Kvinner Sko Salg Blå 07W47 mulct,Damesneakers Hoops 20 Sko Havanna Adidas 1qYpw4x,

Efter en periode, hvor forældrene med lederens ord er blevet ”bombarderet” med dokumentation, er niveauet nu faldet til et mere passende leje. For det kan være svært at være nærværende, når man samtidig hele tiden skal tage billeder eller på anden vis dokumentere sin indsats.

Hvid Mountaineering x Adidas Originals NMD R1 Olive Trail CG3647,mænd 34842 adidas tubular invader strap rød originaler sko,adidas,

- Vi har også brugt video til intern læring på en Pædagogisk Lørdag til at snakke om børns sprogudvikling. Jeg blev selv overrasket over at se en video, hvor jeg snakker med et børnehavebarn. Her blev jeg pludselig opmærksom på noget, jeg ikke havde været opmærksom på før, siger Judithe Nielsen.

Adidas Gazelle Og W Bliss Lilla Night Hers Flash Hers Night trainers Sko 2d2786

New Balance Nike Online Sko Adidas Tennissko Løbesko Supra wqYH7p4x1H,

- Forældrene kommer og siger, at de er glade for, at deres børn går her på institutionen. Tidligere kom der forældre ind på kontoret og var sure over, at deres barns hue var blevet væk, eller at deres barn aldrig kom på tur. Det ser vi ikke mere. Jeg tror, at når forældrene kan mærke, at deres barn er glad for at gå her, og de selv er trygge ved den pædagogiske linje, så er de også ligeglade med, at huen er blevet væk, siger Judithe Nielsen.

Adidas Ultra Boost 'Cookies Cream' UNBOXING ON FEET,nike MOA sko of tennissko online adidas Arts Master løbesko qf1wAf0r,

- På den måde lærer de hurtigt, hvad det er for en pædagogisk retning, vi har, siger Judithe Nielsen.

Outlet Dame Supernova Tilbud Adidas løbsko q0ECCwT provincial,

- Vi er blevet bedre til at italesætte vores faglighed over for hinanden. Og vi er blevet bedre til at vise andre, at vi er faglige. Ens arbejde skal gerne give mening, og det gør det kun, når man ved, hvorfor man gør, som man gør, siger hun.

Dokumentation kan foregå via mange platforme f.eks. hjemmesider, opslagstavler, bøger og møder med forældre. Det kan som i dette tilfælde være små tekster og tegninger, der hænges op på væggen og som fortæller, at en gruppe børn har arbejdet med et bestemt tema over en periode.

adidas Originals DRAGON Sneakers laag new navy Hvid metallic,

Tekst: Emma har tegnet det saftige grønne græs oven på sæteren, feb 2018.

Adidas Terrex AX2R GTX Damen Hikingschuh blau schwarz im Online,

Tekst: Eventyr: Fordybelsen er godt i gang, og det går rigtig godt. Vi startede med at tage på biblioteket for at låne eventyrbøger.........

Om Børnehuset Hyldespjældet
adidas sko sort+Lyserød, adidas originals Country Og W Sneakers Lilla,

Hyldespjældet er et børnehus med ca 40 vuggestue- og børnehavebørn beliggende i et boligområde opført i 1970'erne i den nordlige del af Albertslund Kommune. Navnet udspringer af, at der tidligere lå en mark på stedet med navnet Hyldespjældet.

Forsker: Derfor er det svært at dokumentere faglighed

Stella Mccartney X adidas Ultra BOOST Hvid Sneaker Freaker,

Fordi der grundlæggende tales forskellige sprog. Man skal være opmærksom på som institution, om man er i gang med at dokumentere for forældrene og forvaltningen, eller om man er i gang med at skabe sig et sprog internt? I Hyldespjældet er de øjensynligt lykkedes med at skabe dokumentation både til forældrene og til sig selv. Men ofte kræver det to forskellige sprog.. Den eksterne dokumentation handler om mål, midler og handleplaner, og er meget lineær i sin tankegang, mens den interne dokumentation skal kunne rumme hverdagens kompleksitet. Det er vigtigt at vise resultater udadtil og have en synlig pædagogik, men at tro, at man kan bruge det eksterne dokumentationssprog som et faginternt sprog kan være problematisk. Man risikerer at sælge ud af sin faglighed.

adidas Efterår Vinter 2018 Adidas Originals Zx Flux Løbesko Neon,

Billig B27171 Ultra Adidas HerRødame Core Sort Sko Boost rx8raw0Z,adidas superstar Guld foil, adidas Performance KAISER 5 CUP,Gazelle Originals løbsko Sneakers Sort Adidas f7q5nww rumple,Adidas Gazelle Collegiate Navy Hvid Guld Sneakers Mand 130484,

40 Fresh Stocks Of Adidas originals Zx Flux Multicolor Prisms All,

Tavs viden som begreb bliver brugt rigtig meget indenfor omsorgsfagene generelt. På det pædagogiske område kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det tavs viden, eller er det i virkeligheden udtryk for, at der kun er én legitim måde at snakke om det, man laver som pædagog? En af mine forskningsmæssige pointer er, at det legitime sprog er det sprog, der vækker genklang hos forældrene og i forvaltningen. Det legitime sprog er ikke nødvendigvis det sprog, der tales internt. For det sprog kan være svært for andre at forstå. Som pædagog skal man kunne formidle til forældre og andre, hvad det er, man laver, men det er ikke nødvendigvis det samme som ens interne fagsprog, der nødvendigvis må være meget mere komplekst.

Sneakers adidas Originals SUPERSTAR Sneakers laag Hvid core,Adidas vintersko, Supra TK Society Sort Guld Sko,billige supra,adidas Ultra Boost X comprar y ofertas en Runnerinn,Lyst Adidas Originals Eqt Support Adv Core Sort Ftw Hvid in,

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter
medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser
og kerneopgaver til gavn for borgerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få gratis nyheder, viden, tips og værktøjer til arbejdslivet.